Уил Смит копира Мишо Шамара

30 Март 2022, 12:32


Ударът, който Уил Смит нанесе на колегата си Крис Рок по време на раздаване на оскарите е копие на постъпка на Миша Шамара, видя HotArena.


Преди двайсетина години рапърът, който е на върха на славата си, удря Спенс, с когото са в люта конкуренция. "Не помня преди колко години беше, но като излизах да си взема поредната от четирите награди на публиката на телевизия ММ, се разминахме със Спенс. И аз инстинктивно вкарах един шамар с крак. Не знам какъв беше тоя демон, дето ме облада тогава. Искам публично да се извиня за постъпката си", връща лентата назад Шамара.


И добавя: "Бях забравил за тая моя излагация. Но случката с Уил Смит отвори тази моя стара рана. Спенс, прости ми моля те! Спомням си, че Спенс два пъти съм го отлепял от земята, за което ме е срам. Извинявал съм се, че бях такъв тъпанар да го наказвам".


"България Днес" потърси за коментар Станислав Найденов-Спенс, който представи различна гледна точка за ситуацията.


"Мишо Шамара, който отдавна е приключил като рапър, си правеше пиар тогава, прави си пиар и сега. Разминавахме се зад кулисите, когато видях Ванко 1 и го спрях да поговорим, защото той винаги се държеше добре и бяхме в нормални отношения. Оказа се така, че Шамара трябва да го чака и се почувства тъпо. Опита се да ме ритне, но май ритна Ванко 1, а мен дори не ме докосна. Нека да си стои в САЩ, да си прави каквото прави, защото май не се занимава с музика, и да не разказва остарели истории, за да привлича отново вниманието към себе си", заяви пред вестника Спенс.


Той разказа и друга случка, в която се среща с Шамара и неговата група от рапъри. "Усетих, че ще има бой и затова пръв скочих и ударих Конса. След това те ме наритаха. Всички сме яли шамари в този живот, така че не е кой знае какво. Цялата война, която беше между нас и тях, беше изкуствено създадена и трябваше копира рап войната в САЩ", завърши Спенс, който е оставил подобни истории в миналото.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nikoi ne pomni takova neshto
преди месец
0
big scam 6at
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахахах
преди месец
0
Как се удря шамар с крак?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Копирали го този, пхахахах смяяяяххх
преди месец
0
Пхахаххаа
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени