Ужас! Това Мариана Попова ли е?! Какво се случва с певицата? (ПАПАРАШКА снимка САМО ТУК)

https://hotarena.net/pod-pricel/ujas-tova-mariana-popova-li-e-kakvo-se-sluchva-s-pevicata HotArena.net
Ужас! Това Мариана Попова ли е?! Какво се случва с певицата? (ПАПАРАШКА снимка САМО ТУК)

Едно от най-разпознаваемите лица в поп музиката - Мариана Попова, е станала неузнаваема!

 

Папарашка снимка на певицата бе изпратена до редакционната поща на сайта Show.bg, докато се разхожда из центъра на София.


На снимката лицето на Мариана е толкова подпухнало, че видимо певицата едва успява да си държи очите отворени.

42-годишната изпълнителката стана майка преди 3 години и вероятно родителството на тази възраст я изтощава. След раждането тя трудно успя да си възвърне предишната фигура и наднорменото тегло доста я измъчваше.

 

Мариана дори се зарече да започне строга диета, но по всичко личи, че така и не е стигнала до нея или е нямало ефект.

 

Какво разкрива анонимният източник, както и самата СНИМКА ВИЖТЕ САМО ТУК.


 

7 Коментара

...

преди 2 години

E kakvo da se sluchva ostariava

Коментирай

Mer

преди 2 години

А най-хубавото е, че и писачите ще одъртеят и замязат на собственните си кошмари. Марияна си изглежда съвсем нормално. Килограми, грамове...тъпотия...на квадрат.

Коментирай

Merrrr ops

преди 2 години

Доста е състарена и сляп да си ще го видиш .... А за това не търси причината в коментиращите.... Тя е публична личност и си носи кръста.....Ти какво искаш да казват че изглежда като 20годишна ....на квадрат????

Коментирай

Selest

преди 2 години

Злобата и цигарите не прощават :DDDDDDD Дърта, некадърна и вечно "разбираща от всичко" и "компетентна по всички въпроси", точно като оная пачавра с хилядата деца Кали!

Коментирай

Nan

преди 2 години

Вместо да излезем на разходка с кучето, влизаме да четем в този просташки подъл сайд, който от нямане какво да пише слага снимки на известни личности и почва: ама напълнели, ама подпухнали, ама на коя дреха "заложили", ама колко скъпо почивали, какво си поръчали, какво си оперирали. Пошло и повъхностно се коментират силиконови чудовища заедно с истински творци. И се намират запенени от злоба хейтъри, които еднакво нападат Джулиана Гани и Лили Иванова? После с опиянение се обиждат помежду си. Нищо хубаво и свято не е пожалено. Пробвайте да похвалите някоя добра певица, ще ви обяснят, че е дърта,грозна, глупава, зла, все неща които нямат общо таланта и изкуството й. В България не ценим 8 не уважаваме хоратана изкуството.

Коментирай

До Nan

преди 2 години

Знаем,че си ти Марианке.Много се интересуваш от мнението на хората,ама нормално жена без работа.Под всяка статия за теб си се защитаваш долу в коментарите и си мислиш,че хората няма да разберат,че си ти! Ма хората не те харесват бе душа!

Коментирай

Много си неграмотна,

преди 2 години

...Пише се ''сайТ'', а не ''сайД'', Марианке...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.