Ужас за хейтърите! Пуснаха песен на Андреа в топ радио на Ню Йорк

https://hotarena.net/laifstail/ujas-za-heitarite-pusnaha-pesen-na-andrea-v-top-radio-na-niu-iork HotArena.net
Ужас за хейтърите! Пуснаха песен на Андреа в топ радио на Ню Йорк

Фолк певицата Андреа затвори устите на хейтърите! Изпълнителката се хвали с нов голям успех и то в Америка, научи HotArena.


Фолк звездата е успяла да привлече вниманието на музикалните продуцентите на едно от най-престижните радиа в Ню Йорк — WBMP–FM. И нейна песен е завъртяна по радиото, а именно - \"Universal Love\" feat Edward Maya.



„Винаги съм мечтала за този успех. Горда съм с този проект и с хората, които ми помогнаха да го осъществя, но най вече съм горда, че съм българка и че тук има талантливи хора, за които света тепърва ще чуе !“, написа в социалната мрежа Андреа.


Парчето обаче се върти не само в Америка. То върви по най-големите гръцки радиа и MAD tv.

Песента се излъчва и в най-големите румънски и турски радиостанции. Канала blankoynegro, известен като най-големия канал за испанска и световна музика също я обяви за една от най-успешните колаборации, както и големия канал за турска музика Nedt muzik.



Певицата също така сподели, че е изключително горда от факта, че е получила подобно признание за таланта си. Тя допълни, че не се срамува от това, че пее поп фолк, тъй като за нея бариери в музиката няма.



Накрая изпълнителката се обърна и към зложелателите си, като им заяви: „Бариерите ги създаваме в душата си. Бариери, заради които не се радваме на себе си и не се обединяваме като нация.


Това не е първия голям успех на Андреа зад граница. Преди това тя е печелила редица награда на международни музикални конкурси на Балканите и в Европа.

18 Коментара

катерина кокс

преди 8 години

Кофти клип,в дискотека,танци,стриптизьорка,универсална любов...дрън,дрън! Направено пак от румънците,и добре че еEdward Maya ,та мяукането на Андреа ,не е толкова дразнещо ушите! Много от испанците харесват песента, само защото им звучи música étnica de los Balcane........,дано правилно да съм го изписала...,а да не кажа,че я сравняват с арабска музика!Като цяло,идея си нямам какво са и харесали в Америка,но...........няма еднакви по вкус хора!Така и моето мнение не е миродавно,то си е мое!! Иначе,адмирации за това,че Андреа се старае и най-важното,че има огромно желание за реализация,основно извън границите на БГ.!!!!

Коментирай

Хах

преди 8 години

Хаха Пореднатя платена статия от травестита Тодорка! Даже си я е и споделила в страницата хахах Единствено те с Никлозета споделяттози сайт с платените си ститии! Ако иска и Барак Обама да ти сподели песен, пак си оставаш проста и бездарна дебелана.

Коментирай

Haha

преди 8 години

На клипа пише Edward Maya feat Andrea не обратното и тя изглежда по вече като момиче от клипа от колкото певица.но адмираций за амбицията,таланта е нула

Коментирай

Haha

преди 8 години

Даже edward maya feat andrea&costi...тя е последна дупка на кавала ,сама никога няма да блесне сега с чужда пита помен.Пускаха я и в Дубай,мисля по mad.tv ...аз се опулих тва наша Андреа ли е....но като и видях участието в клипа ми стана ясно

Коментирай

f

преди 8 години

Хаха "Адмираций"??? Иначе да.. Какъв талант, какви пет лева!...

Коментирай

Истината

преди 8 години

Тази е толкова смешна! Какъв талант.. Добре ли е с главата? С какво ще впечатли? За американците е поредната изрусена смешница с огромни несъразмерни дини отпред, с претенции за слава и кандидат-певица. Да прослави България може да стане ако направи нещо, или в случая ако иска да е с пеене - да излезе в някое шоу за таланти, защото другаде никой няма да се спре да я слуша и да й обърне внимание, и там да пее НА ЖИВО и да шашне с глас. Да не мисли, че е първата изрусена, прегоряла с грозни мамутски цици на планетата, че само защото си показва задника и грозните вимета в Америка някой много ще се впечатли? Те сигурно такива като нея не са виждали.. И все едни измислени дуети, за чиито ротации си плаща, а въпросните й успехи ги има само на хартия и уеб-страница, защото тя си плаща да я изкарват тук като много успешна. Няма с какво да впечатли нито тук, нито там. Това посмешище и певица не е. Нито й слушам песните от години, нито й гледам и й въртя рейтинг на измислените порнографски видеа.

Коментирай

...

преди 8 години

Тази ако я видя на живо ще я наплювям! СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА! ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ, АНДРЕА!!!! Грозна и бездарна свиня! Дано се разкараш от България и вземеш простотията и приятелките ти със себе си! Мръсна........

Коментирай

баце роман

преди 8 години

ох тоя кобрата кви рога има не може да мине през вратата хахахха

Коментирай

hahahahahaha

преди 8 години

Тодорка баджака пак е платила за статийка. Няма нужда да се мъчиш Тодорке, скоро никой няма да те помни.

Коментирай

До f...........

преди 8 години

Извини ме,вярно е,че ми куца вашата граматика,но в случая съм написала правилно думата,по скоро ти си сгрешил-а!! адмира̀ция Значение на думата адмирация мн. адмирации, ж. Възхищение, почит, подкрепа. Заслужавам адмирации.

Коментирай

boje kolko e tupa debelata

преди 8 години

nishto ne struva ne moje da pee debela e prosta nevazpitana glupava i potna jenica

Коментирай

f

преди 8 години

Да, сега я написа правилно. Долу не. :) Но е хубаво, че все пак си проверил/а как се пише.

Коментирай

Не си права

преди 8 години

Нищо подобно скъпа, не знам каква ти е "граматиката" но F с основание ти е направил забележка, пише се "адмирация" в единствено число, а в множествено се пише "адмирациИ". Само за сведение, в нета има онлайн проверка на правопис, и ако не си сигурна провери преди да се излагаш! Просто съвет....

Коментирай

ана

преди 8 години

Не знам каква е политиката по всички радиа в САЩ,но дали Андреа не е платила ,за да я излъчват по радиото.

Коментирай

bboss3

преди 8 години

По-добре една истинска статуетка отколкота 12-те на Галка фалшиви :)

Коментирай

bboss3

преди 8 години

А Галена каква е?

Коментирай

хе хе

преди 8 години

Майко мила ..... То много трудно да се пусне песен по американско радио... Да ви кажа ли как става? Да, навсякъде става с познати и пари. Ако не става с пари, става с много пари. Но, това няма да направи Тодорка певица. НЯМА! не може да пее горката! За съжаление е ! И стига сте и преписвали тези трансгранични успехи. Всичко е мижи да те лажим... Какви успехи, никакви пет лева! Къде са и купите питам? Ха ха ха Там, където и ебача и летеше в облаците,че ще срази Кличко! Не само го срази украинеца, но го направи смешен пред цял свят. А той сам си се представи палячото. И тук е време да кажа, че не умаловажавам успехите му, но до там беше той. Въздухари смотани и тъпи!

Коментирай

Много е евтина!

преди 8 години

Супер лесно се пуска песен по радиото. Плащаш 10,000 и си готов. А това радио е най-безизвестното, мила Андрейо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.