Ути Бъчваров: Обвиниха ме, че съм заразил цялото Северно Черноморие с коронавирус!

06 Юли 2020, 09:33


На 3 юни Ути Бъчваров за първи път чува диагнозата, че има коронавирус. Точно месец – до 3 юли – той живее в пълна изолация. За това и твърди – вирусът не е измислица, хората реално се разболяват.

Телевизионният водещ е категоричен, че не е получил каквито и да било пари, за да бъде включен в статистиката на заболелите с Ковид-19. Но не може и да твърди със сигурност, че тази практика не се прилага. Дали Григор Димитров е взел 1 млн. лв Ути не жеалае да коментира.

По време на включването си в предаването „Здравей, България” тази сутрин, водещият споделя, че най-тежки му били обвиненията, че заради него цялото Северно Черноморие е пламнало от коронавирус. Според думте му никой не е застрахован. Днес се разболява един, утре може да е друг. Но вместо хората да се обвиняват, трябва да се пазят взаимно.

Единственият, за който Бъчваров знае със сигурност, че се  е заразил от него, е съсед, на който е помогнал. Готвачът се е озовал на негов апел да го закара в болница, но това е било още в момент, в който не е знаел, че се е заразил с коронавирус.

Най-шокиращото в цялото телевизонно участие на Ути е твърдението, че обществена тайна е, че има цял къмпинг на родното крайбрежие, където пребивават голям брой заболели. Всички там са на ясно със ситуацията, но никой не смята за необходимо да се предприемат каквито и да било ограничителни мерки, твърди Ути. Кой е къмпингът Бъчваров не пожела да сподели.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джери
преди 2 години
-3
Ути, признай колко пари прилапа, за да се представяш за заразоносител?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени