В траур ли е Гена Трайкова?

923
03 Май 2020, 09:57


Защо бившата телевизионна звезда Гена Трайкова се носи облечена в черно от главата до петите? Да не е в траур? Тези въпроси си задаваха онзи ден по обяд софиянци, засекли я в района на малкото НДК, където е сградата на Би Ти Ви.

Прехвърлилата 40-те блондинка бе отскочила до малко магазинче за лакомства, кафе и цигари в близост до работното си място. Трайкова бе изтупана с черна блуза, дънки и боти в гарваново черно. В същия траурен цвят бяха дори предпазната й маска за лице и шнолата на косата й. Единствено шарената й дамска чанта на цветя разчупваше погребалния стайлинг. Минорното й настроение обаче допълнително подсилваше усещането, че скърби за някого, писа "Уикенд".

Гена бе мушнала слушалките на джиесема си в ушите и вероятно гледаше в движение обедните емисии новини. Трайкова влезе в магазинчето и си взе от там чаша горещо кафе в картонена чашка и пакет цигари, но нито за миг не извади слушалките от ушите си. След това бившата изгора на Венелин Петков реши да съкрати времето за пресичане и да не търси пешеходна пътека. Гена се промуши между преминаващите автомобили и мина на отсрещния тротоар. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Филолог
преди 3 месеца
0
...Гена Трайкова се носи облечена в черно... Абе , какви са тези архаични изрази, като "се носи облечена"... Носи се стомна за вода, носи се чанта, носи се нещо в ръце...Така вече и на село през плета не си говорят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди 3 месеца
-4
Гена хеликоптера.Добре че не я показват вече по телевизията че плаши малки и големи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени