В зверски скандал: Калин Сърменов и Филип Буков спорят кой е по-талантлив

07 Юли 2022, 15:00


Актьорите Калин Сърменов и Филип Буков се скараха зверски във фейсбук.

Разпрата започва от директора на Сатиричния театър, който публикува две снимки на кадри от сериала "Татковци", който в момента се излъчва по Би Ти Ви. На тях се виждат Филип Буков и колежката му Стефани Ивайло, които влизат в ролите на адвокати, затова и двамата са с очила. "Българското кино откри формулата за талант и ум! Очила!!! Значи запомнете, слагаш очилата и вече си талантлив и умен и не инфантилен. Нобелова наградааа!", пише в публикацията си Калин Сърменов. Актьорът Филип Буков обаче отвърнал с коментар под поста.

"Здравейте! Аз също се радвам да се запознаем по този чудесен повод! Истина е всичко, което изричате по мой адрес, затова аз не мога да се обидя. За мен е чест професионалист и актьор като Вас да коментира липсата ми на качества! Малкото умения, които притежавам, са да се снимам гол до кръста и да правя ехидни гримаси, но толкова си мога и оцелявам някак! Фактът, че коментирате млада дама, която се опитва да се развива в професионален план и да изкарва парите си с честен труд, а не да се слага, в буквален и преносен смисъл, говори достатъчно за вас като мъж и личност! От трибуната на вашия фейсбук профил, установявам, че Вие не правите изключение от стереотипа "тъмен балкански субект", а именно това, което ни дели от успелите нации, е, че нас ни обединява омразата и злобата, а не любовта и подкрепата. Не забравяйте, че ние, младите, сме бъдещето на тази държава и точно ние ще плащаме пенсиите ви. Ако не Ви харесваме, не забравяйте, че Вие и поколението след Вас ни е възпитало.

Сърменов отново не остана длъжен на Филип Буков. "Непрофесионалистите - значение на думата непрофесионално. 1. Без достатъчно познания на специалист. Са и чувствителни деца, готови да обвиняват за неможенето си всички, но не и себе си! Пък и сълзи напират, и примери дават. Хем не може, хем тъп, ама пък чувствителен. И сега как да рушим крехкото му самочувствие. Писна ми от такива крехки души. Нямам време да обяснявам на неразбралите", пише в публикацията си Сърменов.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сърменов е
преди 5 месеца
0
Откачил. Туу мъч злоба , кофти му е , че е остарял .. Вчера четох и останалите коментари под поста му във фейсбук- не е за вярване как тези хора на достолепна възраст злобеят срещу човек, който първо че нищо не им е направил ; второ- той не ги засяга тях както и те него .. Кому беше нужно злобното излеяние на Милото- не знаааяя .. много ми падна в очите както вероятно и на всички млади хора.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 5 месеца
0
Опитът за самоирония на Буков е неуспешен поради факта, че е самата истина... Сърменов, че е заядливец, заядливец е, ама и младото поколение актьори много си вярват и повече разчитат на снимки/Инстаграм, отколкото на театрален принос...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Една
преди 5 месеца
0
Много прав е този път Сърменов!!!В тази боза-Татковци са ги събрали маса бездарници,, двама -трима само стават!Драгоева е най-зле и Буков!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 5 месеца
0
Че е прав,прав е за масата бездарници,но и той е в това число,даже и очила да сложи.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени