Вакханалия в Пловдив: Гери-Никол размахва средни пръсти, Ивана се целува с Теди Александрова (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/vakhanaliia-v-plovdiv-geri-nikol-razmahva-sredni-prasti-ivana-se-celuva-s-tedi-aleksandrova HotArena.net
Вакханалия в Пловдив: Гери-Никол размахва средни пръсти, Ивана се целува с Теди Александрова (Снимки)

Гери-Никол показа неприлични жестове пред стотици гости в пловдивска дискотека и пред хилядите си фенове в социалните мрежи.

Тя бе част от плеядата известни личности, които бяха гости във вторник вечерта на концерт промоция на фолкаджийката Теди Александрова. Преслава, Ивана, Десислава, Бони, Яница, Емрах Стораро, Джордан, Илиян Тупалката и Борис Дали бяха другите мега купонджии, които си отпуснаха душата и дадоха воля на танците и закачливите песни. Най-активна на сцената беше Гери-Никол, която мяташе бесни кючеци, премяташе се от едни мъжки прегръдки в други и в момент на екстаз показваше средни пръсти, които последствие облизваш предизвикателно.

Ивана, която винаги е била известна със съдържаното си поведение, този път не пропусна да нацелува Теди Александрова, която се опитваше да влезе в ролята на домакиня и да обгрижи всички известни гости, писа България Днес.

7 Коментара

Горан

преди 2 години

Истински пример за тинейджърите...

Коментирай

i dobri snimki

преди 2 години

top sa

Коментирай

ами,

преди 2 години

Радой Ралин има прекрасно стихотворение което описва чалгаропитеците и политиканите ни "Простакът".

Коментирай

Фигаро

преди 2 години

И по друг повод съм го писал това. Същият съвет имам и към Гириту. Средни пръсти, голотии, крясъци, писъци, шунди и тем подобни глупости вече не са ни интересни. Тъй като от всякъде ни залива чалгарщина и простотия, те се превърнаха вече в новото нормално. Не е интересно просто. Така че измислете нещо зрелищно. Цици, мици, джуки, задници се изтъркаха. Моят съвет е, направете едно фекално шоу и го залейте с много урина от крава например. Намажете се с фекалии, пийте урина, лижете дзурлите на някое прасе, което току що е издълбало дупка в калта. А и едновременно можете да пеете. Залети във фекалии и урина ще се почувствате в “свои води”.

Коментирай

ех...

преди 2 години

ако имаше някой да хвърли една бомба там....

Коментирай

Фигаро

преди 2 години

Да, аз си представих един оргомен балон, който е напълнен с фекалиите на два футболни отбора, който да се хвърли на дансинга, докато Гериту рязмята пръстчета. С най-голямо удоволствие бих гледал как остатъците от телешки стек преминали за 72 часа през червата на български футбалер се стичат по носа ѝ.

Коментирай

Боклуци

преди 2 години

Пълни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.