Валери Йорданов в тежък развод и битка за попечителството над децата

19 Юли 2020, 09:54


Актьорът Валери Йорданов е в тежък развод след 13 години брак, научи HotArena. Звездата на Народния театър от месеци води съдебни битки със своята все още законна съпруга Жени в опит да получи попечителство над двете си деца. Тя обаче не му отстъпва това право и като всяка нормална майка настоява момичетата да останат при нея, а баща им да се среща с тях по график, определен от съда.

Почти всички колеги, с които работи Валери Йорданов, са в течение на семейните му драми. Актьорът с готовност разказва за проблемите си пред приятели и познати, разчитайки, че споделена мъка е половин мъка. От това обаче положението му поне за момента не се подобрява. Жена му не давала и дума да се обели да отстъпи доброволно попечителството над двете деца. Той от своя страната също не искал да се откаже от дъщерите си. Вместо да постигнат компромисно решение и да си разделят правото на отглеждане на момичетата, двамата родители били готови да се съдят до дупка.

Засега съдебно решение все още няма. Децата били при съпругата Жени, която обаче не отказвала срещи и с баща им, твърдят хора от артистичните среди. Както е известно, тези дни Валери бе заедно с момичетата на море в Ахтопол, където по случайност участва в спасяването от удавяне на двама млади мъже, повлечени от мъртво вълнение. Както „Уикенд” писа, това не е първият път, в който хъшът от Народния театър спасява човешки живот. Преди време той спаси и други трима души, които са давеха на плажа в Силистар. От тези подвизи обаче положението му в съда не става по-добро. Наред с тях в досието му фигурира и тежка катастрофа, предизвикана от звездата, в която пострадаха двама души. Инцидентът е от преди 10 години, но може да бъде използван в съда, за да се докаже, че бащата не е в състояние да поеме попечителството над децата си. Самият той твърди, че е предизвикал катастрофата при хипогликемичен припадък, тъй като от 10-годишен страда от диабет. Въпреки това обаче все още има хора, които смятат, че може да е бил пиян или дрогиран, докато е шофирал.

Само преди 5 години съпругата на актьора Жени се кълнеше, че семейният им живот е пълно щастие и чиста любов. Двамата се запознават в родния ѝ град Шумен по време на театрално турне, в което Йорданов участва. Жени го следяла след представлението с желанието да се видят. Понеже му харесала на външен вид, той се съгласил да изпият по едно, но на масата тя се оригнала. Вместо да се възмути от невъзпитаната постъпка, актьорът точно заради нея си казал, че това е жената на живота му. В онзи момент тя се готвела да заминава за САЩ, където останала 4 месеца. Валери я чакал да се върне, а скоро след това двамата се оженили и им се родила първата дъщеря. Последвало и второ дете. През цялото време семейството изглеждало щастливо.

Какво е довело до раздялата и съдебната битка около развода, засега не е ясно.

Валери, който има цяла колекция от актьорски награди, включително „Икар” и два „Аскеер”-а, е известен с тежкия си и избухлив характер. Съпругата му Жени не крие, че често ѝ се е налагало да го вади от емоционални „дупки” и депресивни състояние, в които имал склонност да изпада. За да се чувства сигурен и стабилен, се налагало тя непрекъснато да му доказва, че е до него и го подкрепя във всичко, което прави. Нищо чудно след 13 години да се е изморила да лекува душевните травми на своята уж по-силна половинка. Не е изключено и Валери да е сгафил в нещо и именно този гаф да е довел да края на връзката им. Какво точно е станало, вероятно само те двамата знаят. Колегите им стискат палци бившите влюбени да се разберат по цивилизован начин и да сложа край на войната помежду си в името на своите деца, пише Уикенд. 
 
 Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ВВ
преди 2 години
0
Хорааа, не се занимавайте с артист/ка!!Има ли останал още някой глупак/чка,които да им вярват??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Megzy
преди 2 години
-1
То като се е оригнала все едно да пръдне
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 години
0
Защото пък ти нито пърдиш,нито се уригваш,задържаш всичко у себе си.Това са нормални дейности на човешкия организъм.Друг е въпросът когато се уригваш нарочно,просташки както правят някой индивиди.Явно актьорчето я е почерпило с бира и жената не е могла да се удържи.Станало е спонтанно.Просташко е от негова страна да споменава това при интервю.
абе,
преди 2 години
0
Драскачи от сайта излишно ровите в живота на хората.Не разбирате ли,че наранявате децата им.Престанете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Никой
преди 2 години
-1
Мъж , чиято жена не е наркоман или луда, безотговорна , не се натиска да вземе само за себе си децата!Да вземеш деца от майка !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гого
преди 2 години
0
Не са хубави тези работи. Най добре да се съберат и няма проблем. Когато има деца няма непоправими неща
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dudu
преди 2 години
-3
Това пък е най-голямата глупост. Като не искат да са заедно, по-добре да св разделят. Да седят само заради децата и те да стават свидетели на цялото тов безобразие е безумие, още повече когато се пише по вестници/списания/интернет. Едно дете не може да скрепи отношенията между давам души. Не всичко е поправимо.
Azz
преди 2 години
0
Много добър актьор е Валери Йорданов. Пожелавам на него и бившата му съоруга да успеят да превъзмогнат егото си в името на децата. Всичко останало би било погрешна стъпка от тяхна страна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени