Валя Балканска: Страхувам се от ядрена война - светът ще се отрови!

08 Март 2022, 10:08


Силно разтревожена от евентуален взрив на някоя от ядрени централи в Украйна е Валя Балканска.  Певицата с космически глас се моли руснаците да имат разум и да прекратят военните действия.

 

„Като всеки нормален човек и аз  се страхувам да не дойде радиация у нас. Ако се стигне до ядрена война, светът ще се отрови. Водите също. Няма да останат хора", коментира пред „България Днес“ Валя Балканска.

 

Изпълнителката се надява всичко да приключи скоро и хората в Украйна, а и по света да са по-спокойни.

 

Актрисата Елена Петрова също е притеснена от действия на Русия.

„Въпреки мирните договори, пактове, ако нещата ескалират, всяка страна ще трябва да защитава собствениците си територии. А ние не сме равнопоставени с другите държави", казва звездата от Стъклен дом. Тя е готова да замине на някоя от границите на Украйна, за да помага на хората, които искат да излязат от военната зона. Тя е посланик на добра воля на Уницеф у нас. Актрисата споделя, че вярва само на родните медии и от тях се информира за войната Украйна.

 

Според режисьора Люси Иларионов инвазията на Русия в Украйна е за пари.  

 

„По време на пандемията Западът направи пари. Сега един човек от Изтока иска да изкара милиарди. Винаги една война започва за пари и власт", анализира Иларионов.

 

"Не ме е страх от войната. Ужасно е, че загиват невинни хора. Ако дойде радиация, дойде. Какво можем да направим? Само да се молим да се наредят нещата", коментира Илиян.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени