Ваня Червенкова 20 години след бруталната стрелба по нея: Знам кой ме поръча!

10 Март 2023, 13:21


Точно преди 20 години Ваня Червенкова е простреляна с шест куршума пред очите на нейната дъщеря. Тя оцелява, но връщането към нормалния живот отнема години. Бизнес дамата сподели че непрекъснато се връща към този момент.

"В спалнята си имам голяма икона на св.  Пантелеймон. Случаят беше на 27 юли. Това е денят на св. Пантелеймон и св. Седмочисленици. Всяка вечер когато си лягам и сутрин когато ставам му благодаря. Цялата съм в белези от операции. Преди много години ми казаха, че ще остана инвалид. Сега доказвам на себе си и на медицината, че и с половин бял дроб и недовиждане с дясното око, цяла дясна ръка в болтове и титаниеви плаки може да се живее.

Това, което се случва преди 20 години е неочаквано за Ваня. Тя продължава да твърди, че не дължи нищо на никого, напротив - те й дължат на нея.

В книгата си, Ваня казва, че знае кой е поръчителят, но няма да го назове.

„Няма да го назова. Те знаят, че аз знам. Щом господ така е решил, не съм човекът, който ще съди. Щом така се е случило, значи така е трябвало да стане. Съдбата ни е предопределена. Аз съм привърженик на тази философия, според която всеки човек се ражда със съдбата си и с пътя, който трябва да извърви. Той е важният, а не успехите.

След операциите Ваня качва много килограми.

 

Бях  стигнала 125 кг. Имам много тежки операции на ръката, на белия дроб. Това бяха месеци наред, в които лежах. Три години не съм излизала от стаята си. Започнах от нулата. Когато се събудих от комата не можех да дишам. Преживяла съм много неща, но не съм се отчаяла нито за миг. Тази случка ме научи на търпение. След всеизвестната ми диета, която си наложих отслабнах с 30 кг. Като започнах да се катеря по върховете вече се държа във форма, но моят медицински статус не е като нормалните хора“, споделя Ваня Червенкова.

Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Екмекзис пехливан
преди 6 месеца
-5
свиня
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тъпанарко
преди 6 месеца
-10
внимавай и ти да не станеш свиня,защото човек когато се подиграва на друг-после му се връща!!!
Омала
преди 6 месеца
-2
Даааа знаем,че знаеш.Мутрите се знаете едни други,но никога не се издавате защото ще има рязани глави.Между другото не съм наясно,но това не е ли престъплене,да знаеш кой те поръча и да не казваш нищо.Буквално прикриваш рецидивисти???????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
варна
преди 6 месеца
-4
Какво според теб означава МУТРИ?
ИВО
преди 6 месеца
-3
"Свежина" най-добрата минерална вода.... Как се кикотеше Ванчето в студиото на радио Спорт при Боби Цанков.....Дори дъщеря и тогава малко дете теглеше награди......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени