Ваня Червенкова с две операции в Турция

29 Септември 2021, 18:00


"Привет на всички мои познати и непознати приятели, които ми пишете стотици съобщения. Вие сте уникални! Толкова топли думи.. иска ми се всички да можем да се срещнем и да се на прегръщам. Заради стотиците зададени въпроси съм длъжна да обясня. Операциите са две и заедно с хирурга, който избрах взехме решение да ги направим наведнъж. Поради изключителната загуба на кг през последната година / знаете, че през годините на възстановяване след стрелбата бях достигнала до 113 кг. / кожата по тялото ми не можеше да се прибере на 100%. И заради годините и заради наистина големият обем. Подложих се на амбоминопластика достатъчно голяма и сериозна, както и смяна на гръдни импланти". С тези думи изненада в нета приятели и познати бизнесдамата Ваня Червенкова, която все още се намира в Турция, където се оперира.


"Истината е, че те ми създаваха проблем , както и започнаха да ми пречат при тренировките и особено при аклиматизацията на последния висок връх Елбрус. Знаете, че дадох заявка след Нова година веднага да изкача два поредни седемхилядника, а слеь година започвам и осемхилядници / Дай Боже/ Там горе раниците тежат, всеки грам тежи при разредения кислород, започва всичко да ми пречи , затова се подготвям за следващия етап.


Естествено, че първото нещо, което попитах доктора беше: “Кога ще мога да тренирам и след 4 месеца ще издържа ли натоварването на седем хилядниците “ Каза, че съм екстрийм, но след 4 месеца ще мога и в Космоса да полетя. Истината е също, че аз се боря много с болката. За съжаление този път не можех да приемам никакви болкоуспокояващи, заради тежката алергия , която получих преди Елбрус. Толкова се стресирах тогава, че предпочитам да търпя , отколкото да бия със седмици Урбазон и всякакви кортикостероиди. Поради дългите часове операция, знаете, че идването в съзнание е тежко и неприятно.


Аз съм ветеранка и ще споделя истината за много бързото възстановяване. Всеки ден минимум 5-6 литра вода, за да излезе цялата отрова и никакво залежаване. Вземате под ръка дренажи , маркучи и правите разходки. Аз още вчера на третия ден , леко изчезнах от болницата? I направих около 2 км пеш. Радвах се на уникално есенно време, на търговците по улиците, на старите хора по пейките, на есенната реколта, която се продава на всяка крачка, на децата, на бездомбите кучета.сядах, почивах и пиех много вода. Истината е, че човешкия организъм има безкрайно много ресурси за които ние не подозираме.

Истината е, че трябва да се храним умерено и правилно, да пием чиста и заредена с благодарност и любов вода, истината е, че трябва да спортуваме и да не преставаме да се движим", съветва Червенкова, пише Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пацо
Преди 1 година
0
Ако ще да си направи 5000 пластични операции си остава глупава, зла, меркантилна свиня, мутреса. .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гроздан
Преди 1 година
-14
Браво, Ваня! Много силни и истински думи. Продължавай все напред с гордо вдигната глава!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Д-р Франкенщайн....
Преди 1 година
0
Рязяне, наместване. разместване....., те такова прекрояване се налага, щото Господ Бог е безсилен в случая на грубата госпожа! Телеса ,господ дал, ама забравил черепната и кутия. Там плува основно лой и мисленето е сведено до как да стопя задницата , за да омая поредният двайсетгодишен пубер! Айде успех, до следващата интервенция!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
Преди 1 година
0
Направо я съжалявам женицата,съвсем превъртя.Има си пари, има дъщеря, вместо да се радва на живота тя се оперира излишно превръщайки се в плашило само и само няколко лицемера да и "харесат'' филтрираните снимки в инстаграм.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени