Ванката на Слави от 6 месеца е с едни и същи дрехи! (Има по 3 ризи и сака + чифт дънки )

4081
24 Май 2020, 18:00


От половин година колоритният бивш реквизитор и момче за всичко в „Шоуто на Слави” Иван Атанасов-Ванката, се изявява като синоптик в телевизията на на Дългия – 7/8. В гардероба му обаче има само 2 сака, 3 ризи и един чифт дънки, установиха наблюдателни зрители на синоптичните му прогнози. Добродушният стар ерген нямал голям избор и комбинирал дрехите една с друга доколкото може.

Напук на очакванията, че шефът му Слави Трифонов най-накрая ще го изпрати на логопед, който да коригира фъфленето му, Ванката продължава да съобщава прогнозата с характерното си странно произношение. Дългия и екипът му били убедени, че чарът му се криел именно в обратната му захапка и дефектен говор.
Ванката и Слави се запознали през есента на 1995 г., когато Атанасов отишъл да работи като помощник-реквизитор в „Каналето”.

Имал шести разряд за заварчик, но имал многобройни умения. Понеже работата му била да намира разни неща, понякога се налагало да ги прави  сам, затова  влизал в ролата на дърводелец, ковач или готвач. Веднъж дори направил погача. Взел от магазина брашно, яйца, мая, сол и по рецепта на майката на приятел замесил тесто. В свободното си време предпочитал да готви и да ходи за риба с приятели. Имал колекция от повече 40 готварски книги, като можел да направи всякаква манджа. „Най-много готвя на кучетата си”, признава Ванката.

След като през май Слави обяви, че шоуто спира, реквизиторът получил няколко предложения за работа от различни предавания. Ванката обаче бил един от най-верните служители на Слави. Кълнял се, че Дългия е най-добрият началник, който някога е имал, и никога няма да го напусне, освен ако той сам не го изрита, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мърдок
преди 2 месеца
0
Именно поради небивалия разцвет на подобни "новини"България е на стабилното 111то място в света по журналистическа идиотия. Дерзайте мисирки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Никола Тасла
преди 2 месеца
0
Срам ме е че го чета. Това го е написал някой измислен редактор. ЛАЙНАР
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Интересно
преди 2 месеца
0
мие,драскача,дето е написал тая глупост,колко има?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени