Ванко 1: Не аз, а Максим Стависки е галеник на правосъдието

4683
26 Ноември 2011, 12:00


 

Иван Главчев, по-известен като Ванко 1, е един от най-разпознаваемите рапъри в България. Осъден е на 12 години затвор за склоняване към проституция, но излежава само 4 години и 7 месеца от тях, след като през 2006 г. в Наказателния кодекс на закона беше приета поправка от 40-ото Народно събрание, наречена още "Ванко 1"

 

Сега Ванко 1 се изявява главно като изпълнител и като мениджър и продуцент на Николета Лозанова, която наскоро сключи брак с футболиста Валери Божинов. 
 
 
Ванко даде интервю за "Шоу", вижте най-любопитните моменти в него:
 
 
"Кога най-много съм се срамувал? Веднага изплува в съзнанието ми дълга колона от 20-30 затворници - подредени по двама с белезници на ръцете, а някои от тях и с белезници на краката!... И аз между тях. И се движим по самите релси по двама, по двама в редица, после наближаваме пловдивската централна гара и за мой лош късмет това става през лятото, пълно е с хора. 
 
 
И парадоксът беше, че точно когато минаваме през тълпата, някакви малки момчета ми поискаха автограф. Идеше ми да потъна в земята. Почувствах се... да не казвам като какво. Натовариха ни в определени затворнически купета във влака, с белезници. После ни чакаше един камион, където ни нахакаха в супертъмница, като в хладилна камера. Там имаше всякакви затворници, дори и затворнички-жени от Сливен. После ни докараха в Софийския затвор".
 
 
"Нормално е в затворите, това е изолирано общество, да има по-особени нрави. Там си е пълно с педерасти по принцип. Болшинството там са такива. Когато си беден и слаб, много хора се подлагат на такива неща в затвора!... Тези, които обичат такива неща, се наричат манафи и си ги обичат и ги правят и навън по същия начин". 
 
 
"Имал съм много случаи, в които съм съжалявал млади и по-възрастни хора и съм предпочитал да прибера някой, да ми помага например - да почиства и други битови дейности, само и само да не го закачат другите затворници. И така като знаят другите, че е свързан с мен, не го закачат. Името ми го пази".
 
 
"Думата галеник на българското правосъдие ме обижда!... Може ли да бъда галеник, когато съм лежал 4 години и 7 месеца? Галеници бих нарекъл такива като Максим Стависки, който е отнел човешки живот, а правосъдието му дава условна присъда. А и той не е единственият случай, има много други".
 
 
"За Слави Трифонов имам свое лично възприятие, казах го и при Азис и продължавам да съм на същото мнение и сега. За мен дали той е милионер, милиардер или каквото и да е било там, няма никакво значение. За мен Трифонов ще си остане момчето с мартениците от подлеза".
 
 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мара
преди 9 години
0
много то4но заглавие
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vanka 1
преди 9 години
-1
pedal pleshiv,moje da qde6 na dalgiq hui!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kjh
преди 9 години
-3
velik si vanko 1 nai velikiq
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени