Васил Божков по джапанки на помен за Хайтов в Дубай

965
18 Април 2021, 12:00


„Беше много любезен, прояви интерес към книгите за баща ми, които представих в емирството”, впечатлена е дъщерята на писателя.

Елена – дъщерята на легендарния писател Николай Хайтов, прекара 10 дни в Дубай. Компания в емирството й правеха щерка и внучка й, а престоят на трите продължи 10 дни. В перлата на Близкия Изток дамите организираха творческа среща за местните българи, а в публиката беше и Васил Божков.

„Внучката навърши 20 години на 2 април, дъщеря ми пък стана наскоро доктор на педагогическите науки. Решихме по тези два повода да си подарим екскурзия в ОАЕ. В Дубай наехме една от залите на мола и представих книгите ми, посветени на баща ми Хайтов и покойния ми съпруг Никола Гигов. Дъщеря ми, която е и художник, направи в салона своята изложба. Дойдоха много българи, наши приятели. Видяхме и Васил Божков по дънки и джапанки. Беше доста любезен с нас, прояви интерес към томчетата и паната. За политика не сме говорили с него”, сподели пред репортер на „Уикенд” Елена. И допълни, че с близките й гласували на 4 април в българското консулство в емирството. В тази избирателна секция партията на олигарха с прякор Черепа пожъна доста добър резултат, равен с този на ГЕРБ – 12 процента от бюлетините.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени