Васил Драганов се похвали с нова жена

11 Април 2023, 08:57


Отглеждам си бъдещия Меси, сега съм във Велинград, казва актьорът. Не съм сам, имам човек до себе си, но вече няма да говоря за личния си живот

"Не съм сам! Имам жена до себе си, но повече няма да говоря за личния си живот. Не смятам, че той е важен в момента. Освен това не съм я запознал с децата си."

Това сподели специално за "България Днес" актьорът Васил Драганов. В момента той е във Велинград и си почива с децата, които са във великденска ваканция.

"Изцяло съм се отдал на тях и съм щастлив от този факт. Ще ги водя и на море. Синът ми тренира футбол, ходим по мачове и първенства и е много талантлив! Отглеждам си бъдещия Меси", радва се Драганов. Дъщерята на актьора пък вече кара курсове за шофьор и съвсем скоро татко й ще трябва да купува кола.

"Сега всички сме спокойни и нещата са наред", сподели още Васко.

След великденските празници Драганов ще се снима в сериал с участието на колегата си от "Комиците" - Любо Нейков. Режисьор ще е Димитър Митовски. "През лятото също ще снимам филм. Сбъднах си мечтата и като работя постоянно в БНР", уточни Васко.

Васил Драганов е щастлив с децата си
Васил Драганов е щастлив с децата си

 

В момента той не желае да говори за бившата си съпруга Андреа. "Каквото било, било. Ще говоря само за себе си вече, тъй като това не се отразява добре на децата ми. Те сега са най-важни", категоричен е актьорът.

Васил и Андреа са разведени официално и в момента са със споделено родителство. Двамата се разделиха, а голяма част от личния им живот излезе в пресата. "Една голяма любов за съжаление приключи грозно и драматично. 18 години Андреа беше най-близкият ми човек. Много се обичахме. Бяхме пример за всички за това колко много могат да се обичат двама човека. Искам да кажа на всички да пазят любовта си, тя е нежно цвете. Аз самият направих грешки - като най-често разпространената - да я приема за даденост", сподели Васко в интервю.

В момента актьорът се е отдал основно на работата си и слага табу на разговорите за личния си живот.

"През този сезон можете да ме гледате в Народния театър в спектаклите "Един безумен ден", "Майстори", "Лунатици", "Полет над кукувиче гнездо", "Почивен ден", "Хъшове", "Приятна жена в лоша компания"", уточнява актьорът.

Не спира да играе навсякъде
Не спира да играе навсякъде
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди месец
0
Тя новата като старата… даже не ви чета безумно тъпите статии, щото са написани от пъпчиви, миришещи на пот кретени. И да не е така, пак сте ми прости!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кебапчията
преди месец
0
А аз йебемммм жена ти баце
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
преди месец
-2
Никой не се интересува от този пухльо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhh
преди месец
-2
Ох, добре че е хетеро! Мяза на гей, ама гей общността нямат нужда от толкова грозни чичаци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени