Васил Найденов: Ковид е СТРАШЕН, но без истерия!

29 Октомври 2020, 10:11


 „Кой не го е страх от ковид? Но истерия между хората не трябва да има, защото и без това всички са настръхнали. Продължавам да спазвам мерките правя си тестове, спазвам дистанция, внимавам какво ям. С миенето на ръце нямам проблем, тъй като съм зодия Дева и това предполага често използване на водата, ние сме маниаци на тема чистота”, казва голямата ни звезда Васил Найденов.

 

Поп легендата отмени концерта си, който бе предвиден за 6 ноември в Студентски град, за 18 декември, но не съжалява за това. „Спазваме каквото казва властта и така и трябва да бъде отговорност преди всичко на всички нива. Иначе няма да излезем скоро от тази пандемия. Ето, аз всеки ден се чувам с близките си приятели с Богдана, със Стефан, и всеки обяснява как се пази и прилага мерките. Няма как да е иначе", сподели звездата.

 

Когато няма участия, Васко най-обича да се занимава с апартамента си, които продължава да ремонтира, готви си и отглежда много цветя. „Те ми създават уюта, чувствам се добре с тях. И телевизия гледам, мисля и върху нови песни", сподели още Найденов. За своите 70 години Васко смята, че дори понякога е „хулиган“, както сам се нарича. И със смях си спомня как навремето откраднал два кактуса. „Задигнах ги от Ботаническата градина в Балчик. Изнесох ги и никой не ми каза нищо от охраната”, смее се Васко. „Исках да ги присъединя към голямата си колекция", сподели звездата.

 

И с други колеги се чуваме постоянно. За никого не е лесна ситуацията, но животът е най-голямата ценност", казва Найденов пред „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени