Васил Найденов отказал на импресариото си да го последва на Мавриций

05 Февруари 2022, 16:00


За първи път от пет години насам топизпълнителят Васил Найденов не почива през зимата извън България. Досега веднага след Нова година Васко Кеца се насочва към топла страна и така отмаря от цялата година ангажименти и концерти.

"Не е от страх това, че в момента не искам да пътувам. Не се притеснявам от коронавирус, тъй като имам и трите ваксини, но работата ме задържа, а и в момента нямам нужда от почивка. От доста време не съм спирал да работя. Това ме и зарежда, и ми дава някаква сигурност. Колкото до новото правителство, ми харесва това, че са млади хора, няма да им бъде никак лесно, но дано нещата в България да стават от добри по-добри", надява се Васко Кеца, който разчита основно на концерти, които продължава да прави.

Междувременно неговият импресарио Ивайло Манолов вече отпраши за Мавриций. В островната държава той ще събира тен почти месец. "Отдавна бленувах тази почивка. Времето е прекрасно, къпя се всеки ден в Индийския океан. Предложих и на Васко да дойде с мен, но отказа, тъй като в момента най-добре си почивал вкъщи", каза славният естраден мениджър. По време на ваканцията той ще бъде тестван на всеки три дни с тест, като такава била политиката на комплекса, в който е отседнал, писа България Днес.

Двамата с Васил Найденов всеки ден се чували, като певецът дори споделил, че се вижда вече краят на прословутия му ремонт. "Майсторите, които се грижат за имота му, също имат зелен сертификат. Задължително трябва да са ваксинирани. В тази пандемия никой не знае какво може да ни се случи", казва импресариото на естрадния колос.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
преди 7 месеца
-1
Педалски истории...Скука
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени