Васил Найденов си носи свои възглавници в хотелите

14 Януари 2019, 14:00


Естрадната легенда Васил Найденов си носи личната възглавница в хотелите, когато се налага да преспи след участие, узна HotArena.

 

Певецът се чувства най-добре в личните си покои и за добрия си сън се подсигурява със собствената си възглавница, на която отмаря вкъщи. „Работата ни е такава, че постоянно сме на път, аз си нося възглавницата с мен“, сподели той пред „Телеграф“ и допълни: „Едно време знаех всеки хотел къде се намира и кои стаи и апартаменти са най-добри. Спокойно мога да съм пътеводител. Преди години даже знаех в кой град кога няма топла вода и ток“.

 

Изпълнителят е категоричен, че това е цената на тяхната професия и всеки изминат път си заслужава, когато излезе на сцената пред верните си почитатели. Когато обаче има време, Найденов предпочита да си остане и да си почива вкъщи, където си е създал уют, отглеждайки папагали, пойни птички и цветя. В момента обаче къщата му се е превърнала в строителна площадка, защото певецът прави ремонт.

 

Не знам кога ще свърши този ремонт. Ако успея тази година, направо съм за награда. Големите неща са готови, останаха само малките, но нали знаете, че понякога те отнемат повече време“, сподели още Васил Найденов.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени