Васко Кеца с нова лимузина, певецът я избирал с шивашки метър

776
12 Декември 2020, 13:00


В нова лимузина се вози отскоро Васил Найденов. Колата е с куп екстри, а неин собственик е мениджърът на певец номер 1 Ивайло Манолов.

"Застрахователите платиха за стария ми "Крайслер", с който катастрофирахме преди време. Щом взех парите, се свързах с приятел в Германия и му поръчах да ми купи автомобил от същата марка. Возилото вече е при мен и съм много доволен. Изключително комфортно се пътува с него", сподели славният импресарио. И допълни, че и той, и Васил Найденов вече са украсили домовете си за Коледа и Нова година. Елхите си накичили още през ноември, за да е празник в душите отрано.

Васил Найденов и Ивайло Манолов катастрофираха в края на миналата година на магистрала "Тракия" на път за участие. След инцидента певецът се оплака от спукани кости в коляното, а спътникът му с болки в реброто. По думите им "половината кола я нямало".

"При такава тежка катастрофа минахме метъра. Господ ни спаси", радваше се като малко дете гениалният ни изпълнител. Не е тайна, че Васил Найденов избира колите си с шивашки метър. "Да, за ужас на хората", смее се той.

Изпълнителят на "Сбогом, моя любов" имал дори кратка процедура, когато пожелаел даден автомобил. Първо гледал, като сложи седалката назад и изпъне крака напред, да му е удобно за спане и почивка. Защото не знаел къде може да го хване на път дрямката. Освен това много мразел ниския таван и тясното пространство, писа "България Днес".

Популярният ни певец може да се "похвали" с няколко катастрофи, при които е имал страшен късмет. "Дори с "Мерцедес" катастрофирах. Но Слава Богу, че все попадам на хубави автомобили. Защото иначе кой знае какво можеше да ми се случи", споделя един от най-добрите родни певци. Преди "Крайслер" и "Мерцедес" изпълнителят имал лимузина "Фолксваген Фаетон", купена от приятели в Пловдив.

"И "Ауди" съм карал, ама тогава не ми носеше късмет и го продадох", споделя Васко.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени