Васко Кеца само по пешкир

12 Юни 2022, 13:10


Васил Найденов e най-голямата естрадна звезда на България, но и народен човек, който не се притеснява да се държи като простосмъртен. Той дори е способен да излезе гол на терасата си и да помаха на почитателите си отдолу, без да позьорства като нароилите се знаменитости еднодневки.

 

Почти дибидюс певец №1 се показа на балкона си и онзи ден, след като си беше взел поредния разхлаждащ душ в ремонтираната си баня, увериха се нашите папараци. Като типичен представител на зодията си Дева, Кеца има навика да се къпе по няколко пъти на ден в жегите, за да му е леко на тялото.

Естрадният ас цъфна на терасата, покрил гърдите и слабините си само с пешкир. Той се порадва на саксиите си, почисти ги от изсъхнали листенца и отново хлътна в апартамента си над столичния бул. „Витоша”.

Скоро след това на балкона се появи и Ивайло Манолов - дългогодишният сподвижник и импресарио на Васил. Славният мениджър простря два току що изпрани шарени чорапа, като преди това ги подуши дали ухаят на омекотител. Човекът е перфекционист и държи всичко да е идеално.

Манолов не живее в дома на най-популярния ни изпълнител, но личната му резиденция е съвсем наблизо. Затова и 56-годишният чаровник често отскача на гости у Найденов – да помогне, с каквото може в домакинството, да побъбри с Васко за нещата от живота, да обсъдят поредното участие... 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени