Васко Кеца се вози в трамвая! Има само телефон с копчета! (Папарашки снимки)

08 Ноември 2021, 14:00


„Обикновен човек съм, возя се в трамвая!”

 

Това признава неотдавна естрадната легенда Васил Найденов. Певецът отново доказа, че е близо до почитателите си и не се прави на голяма звезда, макар да е точно такъв. Папараците на „България днес“ хванаха в крачка изпълнителя на „Синева“, докато върши работа в центъра на столицата.

 

Кеца чинно изчаква трамвая да дойде, като търпеливо отброява заедно с електронното табло след колко минути ще дойде мотрисата. Облечен изцяло в черно, Васил Найденов спазва мерките, като носи маска и пази социална дистанция.

 

Изпълнителят дори носи предпазното средство, докато чака градския тъй транспорт, тъй като на спирката има сериозно струпване на хора. Найденов се качи необезпокояван в трамвая, седна на една от седалките и започна да води разговори по телефона.

 

Интересен факт е, че певецът все още ползва стар апарат с бутони и няма модерен смартфон. Това означава, че поради липсата на така необходимия за всеки тийнейджър смартфон Кеца носи сертификата си на хартиен носител. Съвсем скоро певецът и импресариото му Ивайло Манолов ще си поставят трета доза ваксина, пише „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
23
преди 9 месеца
0
Какъвто и да е като човек,няма значение, той си е той,но като певец е уникален,с много хубави ,пеещи се песни.Това трябва да вълнува почитателите,а не къде се возел,с кого си лягал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени