Васко Кръпката: Срам ме е от Румен Радев! Рок изпълнителят смята, че президентът работи за Русия

04 Май 2022, 11:13


„Срам ме е, че Румен Радев ни е президент. Той е предводител на руските интереси.” Това заяви музикантът Васко Кръпката. Рокаджията не е изненадан от действията на държавния глава.

 

През миналата седмица президентът на България влезе в остър конфликт с правителството. Причината бе да даваме ли оръжие на Украйна, или не. Стигна се до словесни нападки по оста президентство-Министерски съвет. Оттогава не минава ден, без президентът да критикува правителството, като последната му атака беше, че управляващите нямат и представа за това какви са отбранителните възможности на българея.

 

„Румен Радев е последователен. Какво можем да очакваме него след като признава Крим за руски?", чуди се Кръпката и добавя, че отношението му към президента винаги бъде негативно. Още от избирането му той е сигурен, че не е правилният човек за България. „Но хората го избират. Аз се опитвам да отсрамя държавата с действия", обясни рок музикантът.

 

Кръпката и дъщеря му редовно включват в помагането на нуждаещи в Украйна. „Товарим бусове и помагаме. Това е. Трябва помагаме на Украйна по всякак начин“, каза още фронтменът на „Подуене блус бенд“.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лелеее
преди 9 месеца
0
Кръпко понеже подкрепяш евроатлантическите подлоги,скоро и по подлезите на цариградското няма да можеш да просиш.Като си толкова голям "герой" марш при неонацистите да им свириш на тях,недей си отваря дзурлата излишно.Че как просеше кога беше евтино,сега съвсем ще го закъсаш
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени