Вдовицата на Жоро Илиев се появи след 17 години криене

16 Март 2023, 15:00


Вдовицата на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев – Мая се пази от публични изяви в продължение на вече 17 го- дини. В последните дни обаче шармантната дама е нарушила стриктното си правило да страни от светския шум и се е завърнала към активния социален живот.

Преди дни съпругата на убития на 25 авгyст 2005 г. подземен бос бе засечена в софийски нощен клуб с група приятелки. Впечатление на посетителите направи, че за пръв път от 17 години насам Илиева си позволява да се яви на обществено място без задължителната си компания от охранители. Очевидно Мая вече не изпитва опасения за живота и сигyрността си и се е отказа- ла от услугите на денонощните гардове, които бдяха над нея 24 часа 7 дни в седмицата повече от 2 десетилетия. Шармантната бизнес дама си позволи дори да изпие питие в компанията на близките си приятелки и се наслаждаваше на обстановката и музиката в нощния клуб. Твърди се, че Мая не е похарчила и стотинка от голя- мото наследство на любимия си Жоро след бруталното му убийство, а дори го е увеличила с правилни инвестиции. В България тя живее в затворен комплекс в Панчарево заедно с трите си деца Криста, Андреа и Георги. Допреди няколко години пък се бе настанила в имение на брега на океана в Доминикана.

Брюнетката е известна с ексцентричния си стил, но не се е изкушила да стига до крайности  и не е залитнала по пластичната хирургия, видно е от актуалните й фотоси. Тя дори често ходи без никакъв грим и разчита единствено на осанката, екстравагантните тоалети и прически, които са нейна запазена марка. Освен нощен клуб миналатa седмица вдовицата на Георги Илиев е посетила u събитие от афиша на Софийската опера. Отново се бе появила без охранители, a к компанията на дама на нейната възраст, с която изглеждаше, че са близки приятелки, писа „България Днес“. Макар вече да не се пази като дявол от тамян от светлините на прожекторите, 49-годишната г-жа Илиева продължава да не показва с наследниците си публично. Припомняме, че тя и покойният Георги Илиев имат три осиновени деца – близначките Криста и Андреа и по-малкото им братче Георги, което Мая взе от сиропиталище след убийството на съпруга си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
питър
преди 4 дни
0
"17 години криене" или 17 години крадене?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
555
преди 5 дни
0
Така и не разбрах какво й е красивото??? С това огромно чело. А стилът й на обличане е потрес.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истината
преди 5 дни
0
Мая Илиева беше еднообикновеномомиче от обикновеносемейство , Георги Илиев също... обикновено момче от провинцията , от обикновено, посредствено провинциално семейство... хора като милиони други. Просто годините бяха гакива, прехода навсъкъде протича по един и същ криминализиран начин, белите якички мръсници безскруполни и бездушни обезумели от власт и алчност за всичко, хващат точно ей такива обикновени провинциални яки здрави момчорляци като Жоро Илиев, употребяват ги, омърсяват ги, окървавяват ги, използват ги докъдето може и после ги приключват. Това е Жоро Илиев. Жертвае и той. Винаги ми е било чудно и непонятно хорската глупост и невежество, какво го величаят... та той е просто едно употребено и затрито момче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 5 дни
0
По онова време не на всеки белите якички мръсници предлагаха куфарче с милиони, а само на корумпираните и жестоките готови да вършат всякаква мръсна работа на гърба на народа и да пълнят бездънната каса на БСП.Та той и другите като него сами са си избрали съдбата.Въпросa е защо Мая Илиева и другите като нея ''жертви''не върнаха криминалното имущество на държавата след отстрелването на съпрузите им.Можеха да построят с тях училища, детски градини,паркове и други полезни за обществото обекти а предпочетоха да живеят в лукс с кърваваи пари.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени