Вдовицата на Васил Стойчев неутешима: Как ще живея без него! (Големият актьор прекарал в пълна изолация последните месеци от живота си)

959
28 Юли 2020, 15:00


Васил Стойчев прекарал в пълна изолация последните месеци от живота си, разкри вдовицата му – Виолета Бахчеванова. Славният актьор, който издъхна на 15 юли, не е напускал жилището си след 13 март, когато в страната ни беше обявено извънредно положение заради Ковид-19, узна HotArena.


Стояхме се само вкъщи, гледахме телевизия, говорехме си и четяхме книги. Роднините ни и приятели ни носеха провизии до входната врата на апартамента. След като бяха разхлабени противоепидемичните мерки, ни канеха да ходим на гости и по срещи, но ние с Васо се страхувахме да не се заразим с вируса и отказвахме. Крояхме планове как съпругът ми ще отбележи 85-годишния си юбилей на 29 септември, а тя каква стана... Женени сме от 1960-а и не мога да си представя как ще живея занапред без моя любим мъж”, сподели през сълзи за „Уикенд” легендарната актриса.


Виолета и Стойчев, който стана мега звезда още на младини с ролята си на цар Калоян в едноименния игрален филм, винаги са били образцов професионален и житейски тандем. Всички в тяхната рода са актьори – дъщерите им, внуците, дори единият от зетьовете им – Атанас Атанасов. По този повод приживе Васил често се шегуваше, че с близките му могат да основат частен семеен театър.  


„Правейки си равносметка, няма за какво да съжалявам. Животът ми е изпълнен само с радости и труд. Две неща са ми били неизменно най-скъпи - професията и семейството. Дай, Боже, на всеки актьор такава театрална кариера, каквато имам аз - да влиза от роля в роля”, казваше роденият в Кюстендил артист преди смъртта да го отнеме от близките и почитателите му.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени