Вдовиците на Коста Цонев разпродадоха имането му (Анахид и Ели не поддържат никаква връзка)

1426
22 Януари 2021, 16:00


Девет години след смъртта на Коста Цонев, вдовиците му сложиха имането му на тезгяха, узна HotArena.


От общото им жилище още преди години първа се отказа Анахид Тачева. Говорителката продаде апартамента им в столичния квартал Лозенец, в който навремето свили семейно гнездо и там изгледали децата си Митко и Теодора. Сделката Анахид направи, за да подпомогнедъщеря им, която бе изпаднала във финансов колапс, след като направи два опита да отнеме живота си. С парите щерката на Коста Цонев успя да си закупи свое жилище в София, където живее и сега. Майката Анахид пък се е установила трайно в САЩ при най-малката си щерка от втория си брак с Васил Тачев. 


Легендата на БНТ не се е прибирала у нас повече от 2 години. Втората жена на Цонев, с която той бе до сетния си дъх - Ели, също се отказа от имуществото, което наследи от него. Двете с Анахид са в хладни отношения и не поддържат контакт. Още приживе Коста остави на Ели резиденцията си в Бистрица, където двамата живееха щастливо. Ели обаче преценила, че не може да стопанисва сама двуетажната къща с огромен двор, а и всички мебели и вещи вътре я връщали в миналото и я карали да се чувства зле. Затова тя пусна в продажба имението, което още не е намерило своя собственик. Цената на имота непрекъснато расте, а Ели е категорична, че не може да се раздели с него за жълти стотинки. 


Към момента тя му иска 900 хиляди лева, които ще останат изцяло за нея, тъй като тя е собственик на фирма за недвижими имоти и няма да се налага да плаща комисионна на брокери при евентуална продажба, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Aматьори
преди месец
0
не само по този въпрос, а изобщо...Обща култура - нула. Смехотворни. Да се чуди човек къде са расли - къде са пасли
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кака Пена
преди месец
0
Големи аматьори сте списвачите тук, ле-ле! Абсолютно не ви е ясно точно за какви имоти и къде става дума, но няма да ви отварям очоте. Жалко, че читателите са подведени.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Защо вдовицитЕ
преди месец
0
Вдовица е САМО ЕЛИ. Анахид е разведена с Коста, доста време преди неговата кончина. Да, тя също е вдовица, НО на Васил Тачев. За общата култура правя това уточнение....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени