Вече е ясно как безработната Кака Лара живее в супер лукс (Любопитни подробности)

07 Май 2017, 13:00


Разбули се мистерията как така Кака Лара не работи от вече доста време насам, а се шири със семейството си в луксозен апартамент в идеалния център на София. Новото си жилище, Лазара Златарева и мъжът й – операторът Веселин Сивков, закупили през 2016 г., по всяка вероятност с кредит, коментират в тв средите, дочу HotArena.

Само че апартаментът, който се намира в сграда  от 1934 г. до Докторски паметник, бил в такова окаяно състояние, че едва ли някой би предположил, че скоростно ще се превърне в мечтания дом. Точно това обаче се случило.

Едва за три месеца Лара и бащата на втората й дъщеря съумели да направят основен ремонт, включващ даже изграждане на стени, а на места и под, както и закупуване на винтидж мебели, избирани  от каталози. Именно за да постигне всичко това като с магическа пръчица, през есента на миналата година Кака Лара се съгласи да участва във „ВИП Брадър”. За изявата си в шоуто водещата на емблематичн ото предаване „Милион и едно желания” получи солиден хонорар, за който в пр отивен случай може би ще трябва да раб оти с години. Ако се вярва на мълвата, хонорарът на Лара е бил около 60 000 лева, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени