Векилска грее с нов мъж!Тв водещата заряза младоците, избра си набор

1972
13 Декември 2020, 11:05


Кошмарната за мнозина 2020 година се оказа щастлива за Мариана Векилска. И в личен, и в професионален план, звездата на БНТ1 просперира. За разлика от предишните й връзки, които бяха с доста по-млади от нея партньори, този път Векилска се залюбила със свой връстник, дочу HotArena.

Мариана гони 47, но най-накрая е срещнала мъж на нейната възраст. Всичките й партньори досега бяха значително по-млади от нея и рано или късно разликата им създаваше проблеми. Водещата на „България в 60 минути” потвърди новината, че отново е обвързана и промени статуса си в социалните мрежи на „обвързана”. Мариана обаче отказва да разкрие самоличността на човека до себе си. Единственото, което коментира, е, че се чувства щастлива и обичана, но не иска да дава поводи за излишни коментари по този въпрос. Според запознати, Мариана е срещнала любовта в държавната медиа, писа Уикенд.

Очевидно този път журналистката е решила да държи личните си отношения далеч от публичното пространство, след като претърпя две сериозни разочарования в любовен план. Темата за развода й със Симеон Колев все още е болезнена и за двамата. Докато Векилска изглежда, че сякаш е преодоляла раздялата им, огорченият Симо все още не се изказва особено ласкаво по неин адрес. Факт е, обаче, че напоследък комуникацията помежду им се подобрила в името на 15-годишния им син Момчил. Всъщност тийнейджърът беше основната причина Векилска да зареже работата в Брюксел и да се върне у нас, за да изпълнява майчинските си задължения, след като бившият й многократно я обвини в нехайство.
Междувременно тази седмица журналистката се разболя от коронавирус. Наложи се тя да слезе от екран и да се самоизоилира в дома си. Мариана обаче успокои, че Ковид-19 е сравнително благосклонен към нея и няма сериозни оплаквания, освен загуба на обоняние, леко главоболие и обща отпадналост.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мод
преди месец
0
Що не и сложите актуална снимка на тоя бидон.Може и по бнт да и се радваме.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени