Венета Райкова била интимна с Иван Христов (Вижте какво разказва самата водеща)

6557
27 Март 2016, 14:00


Имала ли е Венета Райкова интимно вземане-даване с Иван на Андрей? Този въпрос възниква в главите на дамите, прочели книгата „Триумфът на кучките” – дебютната литературна творба на водещата на „Горещо”, узна HotArena.

В томчето са описани няколко прелюбопитни случки с опосумите, в една от които е замесена и главната героиня Виктория. Последната е звезда на вечерно предаване и се предполага, че прототипът й е самата авторка на бестселъровия роман, пише "Уикенд". 

„… не бяха опосуми, а страшно готини хора. Особено единият. През далечната 2002-ра се беше поцелувала с него и можеха да стигнат и по-далеч, ако той не се беше събрал след раздяла с кошмарната си жена.

А Виктория не искаше да се замесва с женени! Иначе й беше жал за него, заради жената, която трябваше да търпи дълги години в къщата си. Добре че най-накрая се разведе, след като се влюби във водещата на едно от предаванията си! Новата водеща и жена в живота му беше най-доброто, което можеше да му се случи. Създаваше му семеен уют, готвеше и постоянно качваше снимките от манджите си във фейсбук! Докато бившата се хвалеше през годините, че готварската й фурна още седи с етикета от магазина.

В нейния случай това се оказа фатално, защото готварската й фурна не беше използвана, но й нейната „фурна” хвана паяжина, защото Опосума се скъсваше да й изневерява”, гласи откъс от „Триумфът на кучките”.

В интерес на истината Венета не споменава конкретни имена на действителни лица, но не е трудно читателките да си направят извод кого визира „горещата” авторка. В шоу средите от години се мълви за особената страст, която е свързвала Венета Райкова с Иван. Двамата обаче се разделили, след като водещия се оженил за първата си съпруга Вихра Петрова.

В томчето си бившата мини мис разказва и как Опосума и някаква манекенка счупили със секс хотелска мивка в Албена. Сакатлъкът станал по време на медийния фестивал. След инцидента моделката се оказала с нарязано от порцелановите парчетии дупе и трябвало да й кърпят задните части в болница.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Liza
преди 4 години
0
« blasphème », « choqué », &l&&Ão; outru© araquo;q#8230; ça y est, les talibans locaux débarquent…On vous dit qu’une octogénaire pleine de bonnes intentions a fait une erreur, vous n’allez quand même pas la crucifier, si ?Sick sad world…
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цъ
преди 5 години
-1
Не пелтечи и не срича защото е самоуверена. Изключително посредствена, но самоуверена. Гладна поповска пръчка, готова да стане известна на всяка цена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ма
преди 5 години
-1
Съжалих сто пъти , че купих тпзи боклук ! По тъпо нещо не бях чела .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми кво да прави Венетка
преди 5 години
-3
знаем на Венетка изпълненията в леки коли с Ванко 1 и Малък Тошко, преди да се омъжи за този поплювко Тишо. Сега изпадналата отвсякъде бивша водеща гледа яко да се четка на всички продуценти! :D И точно тя, дето мъжа ѝ е пълно нищожество, да нарича съпругите на хората "кошмарни" е нелепо. Ма да се четка, де, то нещата са прозрачни :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
stela
преди 5 години
-7
Венета дали прави четки или не,аз лично не се наемам да кажа,но едно не може да се отрече.А именно,че с години и то не 2-3-5 си беше на екран и се представяше отлично като водеща.Факт е,че предаването и се изчерпа и така и не и намериха ново,но тя е водеща и то добра.А тази Вихра едно,че я видяхме що за водеща е а и сама си е признавала,че с бившия си почти не са комуникирали.Е това брак ли е ? Ако е,защо ти е ПОДЯВОЛИТЕ?За каквото искате я захапете Венета,но не можете да кажете,че не е добра водеща..Не пелтечи,не се взира в листа,не се клати като ветропоказател,не срича и най-важното,може да импровизира...
права е
преди 5 години
0
Ако под "кошмарна" визира Вихра Петрова напълно права е Венета. Вихра е по -кошмарна от нея, от Ирина, от Жени Калкана, от Мая Савова..... абе най бездарната и кошмарна водеща, това е Вихра . затова е без работа и ангажименти, затова изтъргува детето си !


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени