Венета Райкова е новата Кобилкина, само че при нея е безплатно!

17 Март 2022, 13:15


Венета Райкова е новата Кобилкина, след като откри у себе си желание да споделя съвети за секс с населението на страната.

 

 Телевизионната водеща Венета Райкова разкрива своите виждания за взаимоотношенията между мъжете и жените и за сега това е безплатно социалните мрежи.

 

 След като 30 години  блондинката бе TV звезда, сега е решила да се изявява като мотивационен лектор. Но за разлика от амбициозната Кобилкина, все още не иска пари. Наталия има семинари които стигат до 10000 лв. за да обучава платилите си за това да бъдат като гейшите.

 

 Венета дава безплатни съвети като най-голямата грешка която може да направя една жена която в момента има връзка е да разкрива на мъжа си за миналите си връзки. „Всеки човек има минало, но когато мъжът знае детайли от миналото на жената той ги запомня. Запечатва ги в главата си и те удрят  по мъжкото му достойнство. Затова, дами, не забравяйте, че когато започнат скандалите, първо говори гордостта на мъжа".

 

В  друг пост посочва с какъв тип мъже  една жена никога няма да е щастлива - непостоянни, насилници, зависими, лъжци, безработни и още -  „Мъжът не се променя заради всяка жена, а само заради една жена. Ако той не се променя, това означава, че ти не си тази жена“.

 

Райкова се сложи на мястото на Венера в прочутата връзка и пуска ценни мисли за секс и отношенията между половете в рубриката си“ Марс и Венета“. Феновете  предполагат, че размислите ще влязат в нова книга, още повече, че скоро разказа как е имала връзка с известен футболист лед развода си, писа „Телеграф“.

Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 6 месеца
0
Всички женчета които нямат сексуален живот стават...''мотивационен лектор'' за това което им липсва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Венета Райкова
преди 6 месеца
0
опитвам се да помагам на такива като теб пропаднали, но за някой има надежда..
Венета Райкова
преди 6 месеца
0
опитвам се да помагам на такива като теб пропаднали, но за някой има надежда..


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени