Венета Райкова и Тодор Славков треперят да не им вземат къщите заради дългове

29 Април 2017, 14:00


Внукът на Тато Тодор Славков и бившата ми любовница Венета Райкова треперят за къщите си, научи HotArena. Двамата са натрупали огромни дългове, които не могат да покрият и имотите им могат да бъдат взети за обезпечение.

Една от фирмите на Тодор Славков е запорирана заради 219 459 лева. С настъпването на новата 2016-а, бизнесменът е получил честитка от частен съдебен изпълнител по молба на банка ДСК.

Запорът се е отразил и в останалите фирми на Славков, в които той има участие. Справка в имотния регистър показва, че той е получил и възбрана върху имот – дворно място 240 кв.м. на ул „Омуртаг“. Върху земята е построена къща, където до последно живя баща му Иван Славков, но засега не е засегната. Ако обаче Славков не си покрие заемите може да се стигне и до нейната продажба, за да се покрият заемите.

Бившата му изгора Венета Райкова също има подобни проблеми. През декември 2016-а, банковите й сметки бяха запорирани, а на единствения й апартамент бе наложена възбрана, след като колегата й Юксел Кадриев спечели дело срещу нея заради гостуването на бившата му съпруга Бонка в нейното предаване „Горещо“, в което тя разказа семейните им проблеми.

„Това, което сега ме шокира е как за един месец съдия Нели Куцкова взе коренно противоположно решение на това на първа инстанция, без събрани нови доказателства. Нормално ли е преценката на един съдия да бъде коренно различна от другия съдия с едни и същи доказателства, при положение, че законът е един и същ?!“, като научи вестта блондинката от Попово. 4 месеца по-късно няма промяна в статута на жилището й в столичния квартал „Изток“ и над него продължава да тегне възбрана, пише „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени