Венета Райкова изчисти дома си от лошата енергия чрез кадене

08 Май 2022, 12:14


Венета Райкова, която на 2 май празнува 48-мия си рожден ден, изчисти дома си от лоша енергия чрез кадене.

С това се похвали блондинката тези дни, когато подредбата на планетите е сложна. Тъкмо затова някои могат да се чувстват тъжни и нервни, обясни бившата водеща и настояща успешна писателка.

В такива моменти тя си помага тъкмо чрез пречистване на енергията в дома си. За целта Венета си поръчала от интернет бяла и черна салвия, както и пало санто - специално дърво за кадене. Известно е, че пръчиците от въпросното дърво от далечни времена се използват в медитации и церемонии за пречистване.

Венета тепърва ще ползва пало санто. Засега е пробвала само бялата салвия. „И съм силно впечатлена. Няма такова изчистване на енергията в дома, каквото прави тази бяла салвия”, сподели Райкова.

Блондинката се похвали, че от онлайн магазин, от който поръчала продуктите, й пратили подарък – перо. Венета не знае дали от магазина знаят колко се впечатлява от намирането на пера. Блондинката е споделяла вярването си, че перата са знаци.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
57980
преди 9 месеца
0
Тая с този кравешки поглед и отворена уста прилича на онези дето предлагат платена любов, някак смешно и нелепо за нейната възраст и притенциите които има за журналист....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени