Венета Райкова с рекорд!

23 Февруари 2021, 15:00


С неугасващ работохолизъм и юбилей се хвали Венета Райкова. Бившата водеща на „Горещо" и „Папараци" обяви, че са изминали точно 5 години, откакто подписала договора за първата си книга.

 

За тези 5 години тя издава общо 8 романа, надминавайки по продуктивност почти всички автори в света, пише „България Днес“
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Винетка Минетка
Преди 1 година
0
писането при мен е като физиологичното изхождане, едно след друго.....нещо като диарията! Ще има и още....дръжте се!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
0
Да -не съм писател.!! Да -не знам класиците колко книги за колко време са написали? Да -не знам какво е да те озари вдъхновение и да имаш таланта да го материализираш в роман!! Но мога да попитам:: Качественото не е пропорционално на количество..нали?? Като какво се явяват тези "романи"? Тътвводители за маршрут,рецепти за колинария,ежедневници за СПА процедури и клюки?? Логично е те да се издават на " килограм"!! Разгледах една книга на писател Венета,Ами... няма как да я купя.Забрави..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
Преди 1 година
0
Венетка е чукча писател.
o
Преди 1 година
0
Копира стила на Джаки Колинс, че даже и посвещенията й и фрази, които са й харесали. Предполагам, че вътре книгите също са копи-пейст ако не на Колинс, то на друг автор. Като й казах веднъж, че разпознавам цитата и че е от Джаки Колинс и написах от коя точно книга, веднага ме изтри и блокира. :D
Антония
Преди 1 година
0
За едната я разконспирираха, че е крала от българския филм "La donna e mobile", за друга лично аз виждам, че е крала от сериала "Империя", който излючваха по ФОКС, за останалите не съм се задълбочавала. Разбира се, всичко е доукрасено с истински истории от чалга битовизмите, за да добият търсения скандален ефект.
ами,
Преди 1 година
0
Изобщо не си и хабя труда да чета такива "писатели" като Венетка.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени