Венета Райкова с рекорд!

https://hotarena.net/az-jenata/veneta-raikova-s-rekord HotArena.net
Венета Райкова с рекорд!

С неугасващ работохолизъм и юбилей се хвали Венета Райкова. Бившата водеща на „Горещо\" и „Папараци\" обяви, че са изминали точно 5 години, откакто подписала договора за първата си книга.

 

За тези 5 години тя издава общо 8 романа, надминавайки по продуктивност почти всички автори в света, пише „България Днес“

6 Коментара

??

преди 3 години

Да -не съм писател.!! Да -не знам класиците колко книги за колко време са написали? Да -не знам какво е да те озари вдъхновение и да имаш таланта да го материализираш в роман!! Но мога да попитам:: Качественото не е пропорционално на количество..нали?? Като какво се явяват тези "романи"? Тътвводители за маршрут,рецепти за колинария,ежедневници за СПА процедури и клюки?? Логично е те да се издават на " килограм"!! Разгледах една книга на писател Венета,Ами... няма как да я купя.Забрави..

Коментирай

ами,

преди 3 години

Венетка е чукча писател.

Коментирай

Винетка Минетка

преди 3 години

писането при мен е като физиологичното изхождане, едно след друго.....нещо като диарията! Ще има и още....дръжте се!

Коментирай

o

преди 3 години

Копира стила на Джаки Колинс, че даже и посвещенията й и фрази, които са й харесали. Предполагам, че вътре книгите също са копи-пейст ако не на Колинс, то на друг автор. Като й казах веднъж, че разпознавам цитата и че е от Джаки Колинс и написах от коя точно книга, веднага ме изтри и блокира. :D

Коментирай

Антония

преди 3 години

За едната я разконспирираха, че е крала от българския филм "La donna e mobile", за друга лично аз виждам, че е крала от сериала "Империя", който излючваха по ФОКС, за останалите не съм се задълбочавала. Разбира се, всичко е доукрасено с истински истории от чалга битовизмите, за да добият търсения скандален ефект.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Изобщо не си и хабя труда да чета такива "писатели" като Венетка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.