Венета Райкова водила първото си предаване в коридор

27 Март 2022, 14:04


Венета Райкова водела първото си светско предаване в коридор. В началото на 1999 г. блондинката, която днес е писател, стартира рубриката си „Екслузивно”. Първият й гост е Слави Трифонов.

„Това, което виждате, дори не е тв студио, а коридорчето в офиса на „Евроком”. Тази история ви я разказвам, защото искам да ви вдъхновя да следвате мечтите си”, сподели Венета в инстаграм, където качи кратък откъс от интервюто си със Слави. Тя припомни, че е правила интервюта с най-интересните гости – Лили Иванова, президента, най-обичаните спортисти и артисти. „Когато човек има хъс и ентусиазъм и е добър в работата си, зрителите го намират и в най-малката телевизия и му остават верни, когато отиде в голямата телевизия с лъскаво студио”, обобщи Венета.

До преди „Ексклузивно”, от 1992 г. тя работила в БНТ, в социалното предаване „Частен случай”. Имала цел да води светско предаване. „Затова човек понякога трябва да направи крачка назад, от единствената тогава голяма телевизия да отиде в малката, за да реализира целта си! И когато се доказах пред зрителите с „Ексклузивно”, дойде „Горещо”! Учете, самоусъвършенствайте се, бъдете честни пред себе си и другите и успехът задължително идва!”, сподели Венета.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 месеца
0
Тези двамцата от снимката вече никого не интересуват.Мина им времето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени