Вергов яхна велосипед за 10 бона

08 Май 2022, 13:03


Юлиан Вергов кръстосва столицата с велосипед, но не какъв да е, а професионален. Колелото му е от най-скъпите – струва около 10 бона, почти колкото среден клас автомобил на старо. Журиращият „Капките” актьор сигурно се тресе от страх да не му го гепят, когато го оставя без надзор по улиците.

 

Онзи ден Вергов въртеше педалите на път към Народния театър, забелязаха папараците на „Уикенд”. Щом стигна храма на Мелпомена, слезе от колелото и проведе бърз телефонен разговор. После се шмугна през служебния вход, като остави бегача си на отговорно пазене при портиера. „Не го изпускай от очи!”, заръча на охраната.

В театъра Юлиан не се задържа дълго. Половин час по-късно той отново яхна луксозния си велосипед и се отправи към близкия парк. Разстоянието от няколкостотин метра преодоля за не повече от минута. В градинката Вергов подпря возилото си на една от пейките и седна на припек. Екранният доц. Виктор Банков от „Откраднат живот” вдигна лицето си нагоре към пролетните слънчеви лъчи и замижа от удоволствие.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени