Вергов подхвана Теодора Духовникова в банята! HOT Снимка

https://hotarena.net/lubopitno/vergov-podhvana-teodora-duhovnikova-v-baniata-hot-snimka HotArena.net
Вергов подхвана Теодора Духовникова в банята! HOT Снимка

Хумористично-еротична снимка в последните часове на 2020 г. от Юлиан Вергов и Теодора Духовникова - двамата са в банята, той е зад нея.

 

С мускулеста ръка я е стиснал за гърлото, а с другата я придържа отзад. Тя не изглежда уплашена, дори напротив - гледа с премрежен поглед.

 

Двамата са с безумни перуки и прически.

 

„Ейми Уайнхаус и Дитер Болен (от „Модърн Токинг“) от „Алиекспрес“, лаконично отбелязва Вергов.

 

Смешката тук е, че „Алиекспрес“ е сайт за поръчки на китайски стоки, които често нямат нищо общо с оригиналния продукт и идват нефелни ментета, пише „България Днес“.

 

8 Коментара

Една

преди 3 години

Тая па не се начекна с чуждите мъже!Откачалка,артистична уж!Такъв готин съпруг си има,че и погрознява ужасно вече,милата!

Коментирай

До Една

преди 3 години

Явно възприемаш отношенията между хората само първосигнално и затова не можеш да допуснеш, че съществува и приятелство, а в случая и "забавление" в артистичен дух...Духовната пустота е в основата на сивотата, в която много хора живеят

Коментирай

Една

преди 3 години

Аууу,май се включи самата възвишена Теодора!То голям интерес гледам има към особата и,че сама се коментира.Тва за приятелствата го пей на баба си,чао-заравям се в пустотата и пустошта и в пустинята даже!

Коментирай

До Една

преди 3 години

Не е самата Теодора. не позна. Харесвам и двамата - и Теодора и Вергов. Тяхното приятелство е старо и известно в артистичните среди. В него няма и капка от това, което твоето обременено съзнание намеква. Не можеш и да си представиш друг вариант, освен своя ограничен и с малък хоризонт...Най-добре си стой в пустинята и си гризи ноктите.

Коментирай

ха-ха

преди 3 години

То да беше само Вергов,тя е пословична с мъжките си антуражи.Стилът Теодорин не може да се сбърка ,и в писането!Станала сте рано-пита ли ще месите или сте след артистични забавления до зори?

Коментирай

. 7

преди 3 години

Как я бяха хванали в папараци да се целува по улиците с друг актьор

Коментирай

Ами ..

преди 3 години

Тя е олицетворение на всички български артистки!!

Коментирай

хм

преди 3 години

Има жени, които цял живот събират само мъжка компания около себе си. Сещам се за две мои колежки - излязат в обедна почивка и повлекат десетина души със себе си, като в компанията почти няма други жени.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.