Вергов унизи Зуека, Геро го заля с вода

04 Април 2021, 12:56


Деветият сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода” се превърна в най-конфликтното предаване, излъчвано в родния ефир. Уж на шега журиращият Юлиан Вергов, който е в главната роля в новия български сериал „Отдел издирване”, често се счепква с водещия Герасим Георгиев - Геро. В понеделник вечерта обаче махленските им разправии завършиха грозно.

Експанзивният Юлиан, който е известен с хапливия си език, не спираше да бърбори. Накрая водещият не издържа и прояви агресия към опонента си. След имитацията на Михаела Маринова като Ваня Костова, Юлиан уж на шега подхвърли: „Не мога да разбера защо в днешното предаване Геро трябва да бъде навсякъде. Той е в асансьора с участниците, той свири на барабаните зад участниците... Знам, че на 16 април има премиера на страхотния филм „Жигули”, но защо той трябва да бъде навсякъде. Това ли е начин за реклама?! Така ли се случват нещата тук?! Който каквото има да си рекламира”.

Едрогабаритният водещ се приближи към Юлиан, взе чашата му с вода пред него и я плисна в лицето му. „Ела, ако искаш, и ме залей с бензин. Запали ме!”, отвърна му Вергов. Зуека му занесе кутия със салфетки, за да се попие, а в рекламната пауза актьорът дълго се подсушаваше. Зрителите недоумяваха по сценарий ли се случва всичко. Изненаданото изражение върху лицето на Юлиан издаваше, че самият той не е очаквал Геро да реагира така.

Медувременно Вергов жестоко обиди и унизи колегата си Васил Василев-Зуека. В понеделник вечерта, докато даваше оценки на участниците, Вергов се сджафка с водещия. Юлиан заяви, че е в шоуто с връзки, обожава участниците, но мрази водещите. „Олеле, майко, махни го, Маги!”, не се сдържа след коментара му Зуека, а Вергов не му остана длъжен. „Недей, че ще кажа на Маги да те изгони, аз съм с връзки. Само аз си плащам, за да участвам”, пошегува се Вергов. Зуека обаче не разбра шегата му. „Дай, аз ще ти платя двойно, махай се”, прекъсна го водещият. Юлиан обаче не на шега се ядоса. „От тия картини, дето ти ги рисува сина ти ли, бе?”, обиди го екранният полицай Камен Петков от сериала „Отдел издирване”. Зуека се направи, че не го е чул. Факт е, че талантливият актьор се оказа и талантлив художник. Водещият на шоуто за имитации продаде маслени платна за 8000 лв. в началото на годината, писа Уикенд.
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ричи
преди 2 години
0
Никой никого не е унизил, а се чудят какво да правят, че да е по-гледаемо шоуто!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 2 години
0
Геро заля с вода Вергов по сценарии,за да може да се преоблече с фланелката с която рекламира сериала в който се снима.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени