Весела Бабинова от „Вездесъщият“ с гадже драматург! Ще прави от бъдещите си деца зъболекари и доктори

31 Август 2018, 11:56


Актрисата Весела Бабинова има драматург, разкри самата тя, научи HotArena.

 

В момента тя е влюбена и има човек до себе си. „Той се дипломира драматургия сега, прави това, което обича, и аз съм щастлива, защото и той е щастлив и му харесва. Мечтая за семейство, но не съм сигурна, че искам един ден децата ми да вървят по моя път. В рода ми има повече лекари и зъболекари, вероятно ще ми е по-приятно, ако се ориентират в тази сфера“, споделя чаровницата.

 

Героинята на Весела във „Вездесъщият“ – Мария, най-много се доближава до нея. Във филма тя е една от главните действащи лица. Участието й в лентата е и първата й роля в пълнометражен филм и затова го описва като голямо предизвикателство за нея. „Бях избрана от режисьора Илиян Джевелеков, който няколко пъти беше идвал на едно от любимите ми представления „Лив Щайн“ и „Зад канала“.

 

Избра мен и Анастасия Лютова от това представление. Беше си предизвикателство, тъй като за първи път имах по-голяма роля, а снимките продължиха около два месеца. Беше ми много любопитно като процес, тъй като преди си мислех, че театърът е това, което най-много обичам и е най-близо до мен. След това видях, че киното е много различно, но също ми носи много радост и вълнение“, споделя Весела пред „Телеграф“.

 

Най-забавните сцени от „Вездесъщият“ описва любовните сцени във филма, които трябвало да изиграят с колегата й Велислав Павлов, който е в главната роля.

 

Беше смешно, защото в момента, в който ни кажеха: „Стоп“, ние започвахме отново да се смеем и нямаше нищо общо с това, което сме снимали до преди малко. И двамата бяхме много притеснени, но понеже се сприятелихме бързо, не сме имали проблем с това да се срамуваме прекалено много и да не можем да се отпуснем. По-скоро си помагахме, което беше някак си есенцията на целия ни процес“, разказва още актрисата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени