Веселин Маринов дерибейства по Черноморието! Играе си с малко дете като с мече!

2269
12 Август 2019, 11:49


Сервитьорката от Добрич Веселина Пеева, която от две години се изживява и като гадже на певеца Веселин Маринов е подложила малкия си син на физически тормоз. Това разкриха пред HotArena очевидци на престъплението.

Тормозът се е случил на 4 август тази година в Лозенец. Там Маринов е празнувал рождения си ден. Потният певец бил поканил най-близките си хора, сред които и Пеева. Тя е дошла на купона със седем годишния си син. Защото това съвпадало с разрешените от съда дни, когато може да взема детето си.
Според свидетели пиянската оргия по случай рождения ден продължила до 3 сутринта. Като Веселина през цялото време карала малчугана да бъде в кръчмата, да диша обилно цигарени дим и да слуша пиянски истории и цинизми. Детенцето искало да го приберат в стаята му далеч преди 3 сутринта, но Пеева и Маринов не разрешили.

Що за изрод трябва да е такава майка, която да мъчи сина си и да нарушава детската му психика?!

След пиянската оргия явно още неизтрезняла Веселина Пеева пратила мъж с визия на криминално проявена мутра от обкръжението на Маринов да разкарва малкото дете и да го върне на баща му. Което е грубо нарушение на съдебното решение за родителски права. Според решението само и единствено майката трябва лично да взима сина си от татко му, и лично да го връща. Майката менте обаче предпочела да си допие с известното си гадже, вместо да прояви отговорност.

Този психически и физически тормоз над детето е рецидив за Веско и Веса.

Безотговорността на двойката шутове е пословична. През лятото на миналата година певецът и бившата сервитьорка от Добрич бяха подложили малчугана на силна серия "забавления". Детето беше принудено да присъства на две нощни участия на Маринов, банкет в Разлог и да гледа на живо цинично шоу на комици в Пловдив. Именно след този случай в Агенцията за закрила на децата беше подаден сигнал, но от чиновниците нямаше адекватни мерки.

HotArena пита чиновниците:  как ще реагирате ако някой така се гаври с вашите деца?

Въпреки че публично бе унижен от премиера Бойко Борисов, Веселин Маринов продължава да прави каквото си иска и да демонстрира как законите не важат за него в държавата. Докога? И още един важен въпрос. Ще се самосезира ли прокуратура след поредния случай на погазване на съдебно решение . Очаквайте подробности!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени