Веско Маринов парвеню! Ходи с чанте за 1000 лв

2276
13 Ноември 2017, 12:00Любимецът на пенсионерките Веселин Маринов се накипри с чанта за 1000 лв. Бардът на горчивото вино и родната полиция, се показа с нова придобивка преди дни, която може да накара и най-добре осигурените пенсионерки да се разплачат, видя HotArena.

Музикантът бе засечен да се разхожда из столичните булеварди с нова ефектна придобивка — малка, черна кожена чанта. На пръв поглед аксесоарът не е особено интересен и е напълно невзрачен.

Това обаче не пречи цената му да достига шеметните 1000 лв, пише "България днес".

Веселин Маринов рядко се е подвизавал под прожекторите с луксозни маркови аксесоари, тъй като последните могат да разгневят доста от фенките му. Още повече, че една негова чанта струва колкото няколко пенсии на почитателките му.

Моделът се оценява на „скромните” 560 долара, което в левове е около 1000 лв. В официалния сайт на фирмата има и по-скромни модели, но те също са доста над възможностите на родните пенсионери.

Само преди няколко месеца уж скромния изпълнител се изфука и с джип за 140 000 лв. Такава сума дори и изхвърлящите по няколко десетки хиляди левове от балконите си пенсионери, не са виждали на куп.

Самият Маринов обаче твърди, че не е натрупал състояние. „Трудно е да натрупаш пари от музика у нас. Всеки лев, който изкарам от пеене, влагам обратно в проектите си”, споделя музикантът.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Добрич
преди 3 години
-2
Иван Гочев - алкохолика и поръчителя на всички статии за Веселин Маринов.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени