Видът Пиронкова: Жана Бергендорф ме измами!

26 Февруари 2018, 12:44Певицата Жана Бергендорф измамила композиторката Вида Пиронкова с песента за „Евровизия”. Докато двете работели заедно по проекта „Прераждане”, Жана провеждала съвместни записи с композитора Борис Миланов, научи HotArena.


„Борих се четири месеца за този проект, тази моя песен „Прераждане” с която участвах в „Евровизия”. Дадох шанс на Жана Бергендорф да я изпълни, борих се да изчистя имиджа й, след като призна, че взима дрога.


И въпреки целия отпор, който получавах, тя ме измами. Жана участва в двойна игра! Потресена съм и не мога да го простя”, заяви Видът Пиронкова.


По думите й отпадането на песента й от конкурса „Евровизия” се дължи донякъде и на предварителни уговорки и решения, кой да се яви на международния конкурс.


„Аз застанах с името и фамилията си, с целия си екип зад нея, а тя е работила зад гърба ми с продуцента Борис Миланов и паралелно е записвала негова песен.

Това жестоко ме нарани”, споделя Пиронкова.

Според нея Жана е изчаквала реакциите за съвместния им проект, но след като е разбрала, че няма да се класира, е предпочела да влезе в конкурса с песен на Миланов.


Пиронкова споделя, че Миланов й се обадил ден преди крайния срок, като й споделил, че също обмисля да работи с нея. „Казах му, че с всичко вече съм готова, крайния срок е утре.


Питах го ще участва ли, каза, че не е сигурен. И сега, като връщам лентата, те с Жана са приятели. Очаквали са аз да я изстрелям с моето име и ако отпадне от там, да си влезе в състава с песента на Борислав Миланов.
И нищо чудно точно тази песен да спечели”, казва още Пиронкова.

Според нея и неочакваното удължаване на крайния срок е било умишлено, за да се даде възможност на определени фигури да могат да участват.


„След 20 дни получих мейл, че чуждестранен екип е оценил песента, намерили я за много хубава, но не достатъчно прогресивна и старомодна и я е сложил на седмо място. Защо аджеба не се дава на народа, този, който плаща и издържа обществена телевизия, да участва в избора на песен, която да го представлява на такова международно събитие”, казва още Пиронкова.

Тайният вот, както тя споделя съществува само в България и в Австрия. „Борис Миланов живее в Австрия и е наясно нещата. Но, ако отворите сайта на БНТ, на 17-а страница ясно си пише, че един и същ участник не може да кандидатства два пъти”, обяснява тъжно Вида, която смята да търси истината докрай.„

Никога не съм говорила срещу Жана, не съм казала и една лоша дума за нея, но не беше честно това, което направи с мен. За една година с Миро имах скандал, толкова удари под кръста понесох, че може да се откажа завинаги от кариерата си”, казва още Пиронкова.
Жана Бергендорф не е правила коментари по случая.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
истина
преди 4 години
0
Тази Вида все някой я е измамил :D 1 път , 2ри път , вече започва да става странно :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Щилян
преди 4 години
0
Що не си видите заглавието? За ползването на програмите за корекция на правопис също се иска акъл.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
sd
преди 4 години
0
защо изобщо давате гласност на тази очевидно психично болна жена? има нужда от помощ, а Жана - от комуна. Евровизия е един от най-халтурните конкурси на планетата. Ясно е, че там се пробват единствено музикални издънки
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени