Вихра Петрова става художничка (Бившата на Иван се изявява и като писателка)

09 Декември 2019, 15:00


Бившата жена на Иван Христов – Вихра Петрова, се е отдала на модерното напоследък хоби да се рисува с вино в ръка, видя HotArena.


Тя вече е създала своята първа картина, следвайки стриктно наставленията на учителката по рисуване в един от столичните клубове за изкуство. Отчаяната съпруга, която напоследък се изявява и като писателка, е нарисувала звездно небе и огромна луна.


„Темата разбира се е свързана с моята страст астрологията - „Червена луна”. Като за първи път съм много доволна от себе си. Беше приятно, зареждащо. Изобщо не усетих как минаха 3 часа. Релаксиращо изживяване и за хора като мен, които изобщо не са хващали четка в живота си и сръчността не е от силните им страни”, обобщи изживяването си Вихра. И уточни, че е ходила в клуба сама – без компания, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
***
преди 2 години
-1
За рисуването и за писането се изисква огромен талант, много знания, терпение, дисциплина, вкус, интелигентност, идеи, наблюдателност, чувствителност, усет за форма, цвят, звук, композиция и още милион неща, а не просто в едната ръка четката, в другата чаша вино! Изкуството не е гъргара на самодоволни куклички. Съвсем се самозабравика.Срам!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!
преди 2 години
-3
Като не става за друго, ще пише и ще рисува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени