Вижте истинската история на майката на Нети (Джилда била мъжемелачка, зарязала и второто си дете)

3919
16 Май 2020, 16:43


Точно преди месец Антоанета Добрева - Нети хвърли истинска бомба, разкривайки че е осиновена, узна HotArena.


В предаването „Търси се”, актрисата сензационно обяви, че истинските й родители не са хората, които са я отгледали, а актьорът от Плевен Петьо Кръстев и никому неизвестната до скоро Джилда Първанова.За съвсем кратък период от време Нети носила името Адела Кръстева, а  водещата на bTV Алекс Кръстева се оказа нейна полусестра. Цяла България остана потресена от драматичните събития в живота на Нети, която въпреки всичко сияеше от щастие, че най-накрая е открила истинското семейство.


Преди броени дни обаче историята придоби трагичен характер.На 29-ти април умира Красимир Левашки - дългогодишен озвучител на „Диана Експрес” и бивш мъж на Джилда, с когото имат обща дъщеря Виржиния. Майката на Нети беше индиректно нападната за кончината на Левашки. По думите на Виржиния, както и на солиста на „Диана Експрес” Илия Ангелов. Левашки понесъл изключително тежко публичното оповестяване на истината за живота на Нети. Той имал сериозни здравословни проблеми от преди това, а състоянието му се влошава след появата на Нети, Джилда и Петьо Кръстев в „Търси се”.


„Преди 3 седмици майка ми направи една голяма глупост и той я преживява много тежко... Спря да си пие лекарствата, спря да се храни, изпадна в много дълбока депресия. Беше много обиден на някои "приятели", които вместо да го подкрепят, възторжено се радваха за щастието на майка ми, но на гърба на баща ми. Това приятелство / предателство го срина“,
 написа Виржиния за баща си. Думите й предизвикаха вълна от коментари и различни интерпретации.  „Галерия” разкрива истината за живота на майката на Нети, Красимир Левашки и Петьо Кръстев.


Пътищата на тримата се пресичат много преди Джилда да забременее с Антоанета Добрева. Красимир и Петьо се познавали още от детските години в родния си Плевен, тъй като били горе-долу на една и съща възраст, движили в една компания. После се запознавате с Джилда, една от големите красавици на Плевен. В края на 74-та година, Петьо и Джилда имат мимолетна афера, която завършва почти толкова бързо, колкото и започнала. След като прекъсват контакт обаче, тя разбира, че е бременна. Скоро след разлъката с Петьо Джилда се събира с Красимир Левашки, като го лъже, че чака дете от него. Всичко върви уж по мед и масло- те са млади, щастливи, влюбени, на път да станат родители. Когато влиза в деветия месец и настъпва раждането, Джилда отново лъже Красимир, като му каза, че детето е родено в седмия месец, за да не се разбере, че той не е таткото. Но  както хората казват „На лъжата краката са къси” и скоро истината лъсва. Разбира я  свекървата на Джилда, която по това време е телефонистка в пощата. Жената веднага разказва всичко, което знае и Красимир изгонва Джилда. Останала  съвсем сама с бебе на ръцете, тя решава да детето за осиновяване.


Драмата обаче не убива любовта им с Левашки и след време те се събират отново.Така 2 години след раждането на Нети, Джилда става майка за втори път. Отново на момиче, но този път наистина от Левашки. Малката Вирджиния все пак не успява за дълго да скрепи отношенията между родителите си,  и те окончателно се разделят. Говори се, че е възможно Петьо Кръстев да е намесен и във втората им раздяла. Тогава майката заминава за София и оставя и второто си дете. Виржиния израства в Плевен при татко си и неговите родители. И до ден днешен е там. В столицата за известно време Джилда работи в  Софийското енерго, а после заминава за Германия, където е повторно омъжена.


През годините Джилда поддържа контакт с втората си дъщеря.
 Връщала се е в Плевен, за да се видят, и според запознати е повдигала въпроса да замени при нея в Германия. Уви  двете така и не успяват да създадат достатъчно силна и неразривна връзка. Събитията от последния месец обаче категорично ги разделят. След кончината на Красимир Левашки Виржиния открито напада майка си както и Дони за разгласяването на историята. „Тъй като вие имате шанса да се видите очи в очи с Дони  - кажете му какво причини на баща ми", пиши Виржиния на Илия Ангелов във Фейсбук.В актьорските среди се говори, че дъщерята на Левашки избягва комуникации с новооткритата си полусестра,  тъй като нейната поява на бял свят е свързана с жестока болка и обида, която озвучителят на „Диана Експрес” понася. Неслучайно в „Търси се” не беше споменато нито името на Виржиния, нито на това на баща й. Водещите само дискретно подметнаха, че след като разбира, че е осиновена Нети се сдобива с две сестри. Показана e обаче само едната - Алекс Кръстева, която с широка усмивка разказва, че е разбрала, че с Нети Добрева са сестри.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аман бе....
преди месец
-2
СТИГА НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ БЕ ТЪПАНАРИ!!! ОМРЪЗНА МИ ДА ЧЕТА ЗА ТАЯ И НЕЙНАТА ИСТОРИЯ. САМО ТЯ ЛИ Е ОСИНОВЕНА? ПАТКА!!! ВМЕСТО ДА Е БЛАГОДАРНА И ДА ЦЕЛУВА РЪЦЕТЕ НА ХОРАТА, КОИТО СА Я ОТ ГЛЕДАЛИ, ТЯ ТРЪГНАЛА ДА ИЗДИРВА ШАВРАНТИЯТА ДЕТО Я ЗАРЯЗАЛА. ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ, ГОЛЯМО НЕЩО. НЕ ЧУВСТВА ЛИ ПАТКАТА, ЧЕ ТАКА НАСКЪРБЯВА ХОРАТА, КОИТО СА СЕ ГРИЖИЛИ ЗА НЕЯ. ВМЕСТО ДА ЗАПЛЮЕ В СУРАТА ОНАЯ-БИОЛОГИЧНАТА И "МАЙКА", ТЯ ТРЪГНАЛА ДА РЕВЕ НАЛЯВО НАДЯСНО.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аман
преди месец
0
Стига вече.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Разпрано к**ве, колежка на Джилда
преди месец
-4
Поведението на Нети, от това, което видях в "Търси се" беше повече от арогантно- изобщо не спомена да е благодарна на хората, които са я осиновили, отгледали и били до нея цял живот! Със сигурност наказанията за нея тепърва предстоят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а бе,
преди месец
-1
Престанете вече с историята на Нети.Никого не интересува.Досадни папагали сте.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди месец
-2
Има много курвенски истории. Направете поменик, може и по азбучен ред.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Motherfukcker
преди месец
-3
Тази е толкоооова досадна вече АМАААН... Само на нея ли се в случило??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени