Вижте жената на Николай Хаджигенов (Снимка)

3007
05 Август 2021, 12:01


Личния живот на Николай Хаджигенов е обвит в мистерия за разлика от този на политическата му партньорка Мая Манолова. Мнозина смятат, че депутатът от новоизлюпената партия ИБНИ е ерген, но се оказва женен с три деца, писа Ретро.  Съпругата му Елена е инженер и е завършила „Електронна техника и микроелектроника“ в Техническия университет София, писа Ретро.

Отбелязала е, че е работила за два от най-големите мобилни оператори у нас, а в последно време има свой бизнес далеч от предишните й занимания. Тя прави ръчно изработени  арт стоки като календари, шалове, чаши и други сувенири и ги продава.

Оказа се, че синовете на Хаджигенов са по-известен от баща си, особено в спортните среди.

По-големите - Борислав и Лъчезар са шампиони по кикбокс и имат отличия от всякакви форуми – държавни, европейски, световни. И третият по-малък брат тръгва по пътя  на своите батковци и е станал боец. Големите деца на Хаджигенов вече са студенти при това не е къде да е, а  в един от най-скъпите университети в Европа „Шефилд“ във Великобритания. Лъчезар и Борислав са избрали пътя на баща си и са  записали да учат право.

Справка в официалния сайт на елитния ВУЗ показва, че таксата за една учебна година е между 19 050 и 24 450 британски лири, което е съответно между 43 и 50- 60 хиляди лв. за четиригодишното обучение.  Само на един от синовете си Хаджигенов ще трябва да плати приблизително 200 хиляди лева, а за двамата 400 бона, като в тези суми не влизат джобните, разходите за храна и живот.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до ами,
преди месец
-1
Много бъркаш....само консултация при много добър аквокат е над 200 лв,което ще рече ,че за ден от консултации може 1000 лв да направиш...отделно хонорарите са пои няколко хиляди лева,в зависимост от делото...Така,че не се изказвай непотготвен и непроверил!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
-2
С професиите които упражняват родителите тези такси са непосилни за джоба им.Остава въпроса КОЙ ги плаща???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Чикаго и назад
преди месец
0
Все още гражданите на ЕС получават студентски заеми за обучение в Англия. Септември е последният прием по тези правила. След завършване, ако годишният доход е по-малък от 25 000 паунда, заема не се връща. Колко българи се изучиха без да връщат заеми...не е истина.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени