Вижте жената на шеф Ангелов като млада (Фото в галерията)

https://hotarena.net/laifstail/vijte-jenata-na-shef-angelov-kato-mlada HotArena.net
Вижте жената на шеф Ангелов като млада (Фото в галерията)

Половинката на шеф Виктор Ангелов Наталия била топ красавица като по-млада и често я бъркали с фотомодел. Наскоро тя се похвали със своя снимка от миналото в социалната мрежа и подкоси краката на мъжката половина от приятелите си.

 

„Шефа като те е избирал, Нати, не е спал“, „Прелестна си! Помня те такава – разбивачка на мъжки сърца“, гласят някои от коментарите под снимката, цитира \"Галерия\".

 

Неслучайно кулинарният гуру от „Хелс китчън“ я е чакал толкова години. Наталия е била ученическата му любов, но в крайна сметка се омъжила за негов приятел, а той останал с разбито сърце.

 

Шеф Ангелов обаче й обещал, че ще я чака, и години по-късно двамата отново се събрали. Наталия вече има две деца от предишния си брак, които Виктор приема като свои. Не след дълго красавицата го дарява с момиченце на име Натали.

 

„Планираме вече повече от 10 години да си направим сватба, но още не можем да решим как да стане“, призна тези дни известният готвач.

4 Коментара

gabi

преди 4 години

сина му симпатяга.

Коментирай

Петров

преди 4 години

Със своя темперамент,шеф Ангелов доставя удоволствие на зрителите докато тече предаването му на телевизионния екран.Той освен топ кулинари,"произвежда" и енергични мъже и жени,които са си проспали времето,преди да влязат в "кухнята" на шоуто му! Здраве и благоденствие желая на шеф Ангелов и на симпатичната му фамилия!

Коментирай

......па

преди 4 години

Доведеният му син,мързелив,нахален,завистлив и подмолен.Това показа в "Плажния биг брадър''на Тупарев.

Коментирай

:)

преди 4 години

Този коментар самия готвач явно го е написал.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.