Вижте Лили Иванова като младоженка (Уникално фото)

https://hotarena.net/laifstail/vijte-lili-ivanova-kato-mladojenka HotArena.net
Вижте Лили Иванова като младоженка (Уникално фото)
Лили Иванова отново наелектризира феновете като пусна поредна снимка от младостта си, на която е с ултракъса рокля, разкриваща перфектните й крака, видя HotArena.


На фотото тя грее от щастие и е суперсекси. Снимката, датирана от началото на 70-те години, е от периода, в който певицата е със съпруг номер 3 Янчо Таков, син на комунистическия лидер Пеко Таков и пръв приятел на Иван Славков. Двамата с Лили официално си казват \"Да\" на 4 февруари 1973 година, 3 дни преди да отлетят за Чили, където звездата гостува на прочутия фестивал \"Виня дел Мар\". Говори се, че именно преди медената седмица в Южна Америка, Янчо Таков урежда смяната на ЕГН-то и новия й паспорт и певицата успешно се разделя с три години от рождената си възраст. 


Когато пристигат в курорта, меломаните освиркват Лили, защото заради фамилията я мислят за рускиня. Когато българката излиза на сцената, 25 000 крещят: \"Вън, комунистическа кучка\". \"Ако бяха я докопали, щяха да я разкъсат\", спомня си приживе Генко Генов, бащата на Златния Орфей, който също е в нашата делегация тогава. Пак той разкрива, че Лили проявила изумително хладнокръвие - стиснала юмруци и започнала с великите си хитове \"Камино\", \"Панаири\", \"Ти сън ли си\". Още след втората песен започват овациите, а накрая Лили си тръгва с наградата за изключително артистично майсторство, пише Галерия.



6 Коментара

Имам дилема

преди 3 години

Да си завъртя главата или да завъртя монитора?

Коментирай

6894849874

преди 3 години

Тогава беше така, някои хора бяха повече от другите хора...Лили е с много къса пола, мода която беше забранена за другите (обикновенните хора, тези които бяха стоителите на социализма и комунизма) - нищо че се говореше за равенство.

Коментирай

А пък

преди 3 години

за тази снимка - Венелинка. (Маринова) разказва друг версия... в един друг сайт... Интрига има, Но хонорара е заслужен

Коментирай

Ппп

преди 3 години

Присъединявам се към мнението, че преди едните бяха повече от другите, дори да нямаха никакви качества ( в случая с Л. Иванова не е така- тя има дарба), но това правеше много лошо впечатление

Коментирай

До тия с минусите

преди 3 години

ВЕЧЕ са оправили снимката

Коментирай

велика

преди 3 години

Несравнима с никой друг!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.