Вижте мъжа на Жаси от „Сделка или не“ (Фото)

15651
18 Януари 2017, 11:53


Жасмина Тошкова забули в пълна мистерия личния си живот, след като се махна от „Сделка или не“ и се загаджи с тайнствен милионер. Дълго време не беше ясно кой е той и това остана тайна дори когато тя роди първото им дете през 2014 година.

Макар да страни от публичното пространство, Ариф е познат в средите на богатите и другарува с някои от най-актуалните мъже в България. Ариф е брат на друг популярен богаташ- Лазгин Маджид. Последният от доста време има връзка с Христина Витанова- бившата жена на Благо Георгиев.

Мъжът на Жасмина е почитател на скъпите придобивки и за това говорят елегантните му костюми, златни часовници, както и возилото му. Преди по-малко от месец той се е сдобил с чисто ново „Порше Турбо“ със син цвят. Моделът е спортен и в него Ариф трудно ще побере цялото си семейство, така че возилото със сигурност не е единственото в автопарка на милионера.

Изненадващо, отново тихомълком Жасмина е дарила Ариф с трето дете. През 2014-та се роди първият им наследник- син, кръстен на дядото Заки. Малко след това Тошкова отново забременя, но тогава роди момиче. От кадър на милионера с децата му, се вижда, че той вече се е сдобил с трето-отново момче, което вероятно е на не повече от месец. Това означава, че по време на сватбата на Жасмина и Ариф, която се състоя миналия септември, тя е била бременна, макар видимо това да не и личеше, пише „Галерия“.
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
J
преди 4 години
-1
Durjanka razhitashta izcialo na muja si slrd kato prednia diado s koito hodeshe ia nabi(potursete v Google ako ne pomnite)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Tuk
преди 4 години
-2
Това е мъжа на Жасмина
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gr
преди 4 години
-6
В статията долу, която излиза като препратка "Жаси Тошкова живее като богиня", мъжът до Жаси е друг и съм по-склонна да мисля, че именно той е мъжът й, защото там поне Жаси излиза на снимката, а за този човек какво доказателство имате, че дори се познават с Жаси? И от една снимка не може за никого да се твърди със сигурност нито че е красив, нито че е грозен. Всеки може да излезе всякак на ЕДНА снимчица. Но така или иначе, който и да е от двамата, е ясно защо са заедно. И няма лошо де. Все пак без пари няма живот.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди 4 години
-3
И ти си от същия дол дренка!
Защо пишете, когато не сте информирани
преди 4 години
-6
Точно това на снимката е мъжът на Жасмина. На живо не е толкова мургав, дори е симпатичен. Леко по-едър е, определено не е манекенски мерки, но за сметка на това развива успешен бизнес като държи KFC, Nordfish и разни други вериги за бързо хранене. За сметка на това брат му Лазгин - с който в момента е Христина Витанова е страшно парче, уникално секси е. Освен това е и основен собственик на пицарии Домино. Този път Христинка удари 6-цата.
Аха, Тошко!
преди 4 години
-4
И кой е тоя дол? И на база на какво, освен на интернет-комплекси, реши че сме от същия? :) Защото казах, че двамата мъже не си приличат? Или защото казах, че без пари не се живее? Ти явно си от тези, които живеят без, ок... Ровиш в боклука сигурно и си над материалното! :D А на другата - аз казах някъде, че съм информирана в детайли относно личния живот на хората ли? Просто казах, че не е същия мъж и че ако трябва да заложа на единия от двамата, мисля, че е този, чиято снимка са приложили в друга статия пак в този сайт и когото също са нарекли "мъж на Жаси". Като гледам всички други се изказват много по-категорично и като много по-компетентни относно нейния живот, аз само казах, че това не е същия мъж, който досега е бил известен в публичното пространство като неин, но иначе с мен сте тръгнала да се заяждате. Ок, разбрахме, че вие сте много информирана, впечатлени сме! :) Спокойно! Въпреки че едва ли е трудно всеки, който живее в София и излиза малко, да знае.
Парцалеси
преди 4 години
-1
Това е отвратително! Абе жени, как лягате до такъв черен мъж? Егати и парите, че да легнеш до такъв.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кака Питка
преди 4 години
-1
Виж, има и симпатични мургави мъже, но този е просто отвратителен! Кажи ми после, че не става въпрос за пари...
Тодор П
преди 4 години
0
Поредният парцал, продал се на арабския свят за пари!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени