Вижте порасналата щерка на Чочо Попйорданов (Малката Катя неразделна с щерката на Иван Ласкин - Снимки)

3492
15 Октомври 2020, 18:00


„Има прераждане“, убедена е Даниела, вдовицата на големия актьор Чочо Попйорданов, която смята, че тяхната осиновена дъщеричка Екатерина досущ прилича на своя легендарен баща, видя HotArena.


Макар Катето да не можа да се порадва на бащина ласка, защото Чочо си отиде внезапно на 5 май 2013 г., няколко месеца преди официално двамата с Даниела да вземат детето у дома, момиченцето обича татко си. То не спира да говори за него и също проявява талант на актриса.


Катето е вече ученичка, радва се на много приятелки и е наразделна с дъщерята на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева – София. Двете момиченца са връстнички и продължават дружбата на своите известни бащи, които приживе бяха изключително близки приятели. Инженерката Даниела дава всичко от себе си на Екатерина да не ѝ липсва нищо и да има пълноценно детство. Това лято двете бяха няколко пъти на море, като една от ваканциите споделиха по женски именно с Алекс Сърчаджиева и София.


Любопитно е, че Катето има същата лъчезарна усмивка като тази на Чочо и проявява артистични наклонности. Още докато беше в детската градина, момиченцето се включи и в емблематичната постановка на Народния театър „Хъшове“, в която Чочо приживе играеше.


Екатерина обаче все още носи фамилията на своята майка. В продължение на три години вдовицата на покойния артист се бореше Катето да вземе презимето и фамилията на прочутия си татко, но, уви, това се оказа невъзможно. По документи тя е записана в регистрите с имената на майка си – Даниелова Мирчева. Въпреки че Даниела и Чочо бяха одобрени за родители на малкото момиченце, актьорът си отиде от този свят буквално дни, преди дъщеричката му да прекрачи прага на дома му. Вдовицата му все пак получи попечителство над нея.


Но тъй като с Чочо нямаха брак, малката няма право да носи името на осиновителя си. Социалните служби са категорични, че не могат да запишат фамилията на актьора в документите на дъщеря му, тъй като реално единственият попечител на детето е Даниела. А без негов подпис малката Катя няма да е Екатерина Петрова Попйорданова, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Денн
преди 2 седмици
0
Да са живи и здрави тези смели жени у децата им
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди 2 седмици
-8
Детето не е дъщеря на Чочо.Тази Даниела да престане да злоупотребява с името му.Нито е имала брак с него,нито двамата са я осиновили.Извършила е едно добро дело,да си гледа детето и да престане да се изказва фалшиво.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
k
преди 2 седмици
-2
И какво от това.Жена ,която не е родила ,но отглежда дете по-малко майка ли е.Какво като не са имали брак,те са планували да го осиновят преди смъртта на Чочо и след като се случи трагедията,тя осъществи плановете.Не ви ли е срам така да говорите.Нека са живи и здрави и едно сираче да си има майка,това е важно.
Явно, гласи детето за актриса
преди 2 седмици
-2
Тя, явно иска, като даде презимето и фамилията на Чочо на детето си, един ден то да стане актриса по лесния начин- с ''връзки''.
....
преди 2 седмици
0
Вие бързате точно като чукча без да четете.Къде пиша че не е майка-дори и се възхищавам за доброто дело.Но е грозно да иска детето да носи фамилията на Чочо.Само това ме възмущава.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени