Вижте уникалния дом на Нина Добрев! (СНИМКИ)

https://hotarena.net/az-jenata/vijte-unikalniia-dom-na-nina-dobrev HotArena.net
Вижте уникалния дом на Нина Добрев! (СНИМКИ)

Холивудската актриса с българската корени Нина Добрев сама пребоядисва къщата си по време на пандемията през 2020 г. Това разкри пред американско интериорно издание, за което отвори вратите на дома си. Красавицата, родена е България, но отраснала в Канада, признава за пръв път, че решава сама, но с помощта на приятеля си, сноубордиста Шон Уайт, да пребоядиса цялата си къща външно.

 

„Може би това беше пестеливата страна от мен, източноевропейското българско момиче, което си каза, че не иска да плаща много пари, за да дойдат хора да пребоядисат къщата, докато на мен ми е скучно и мога да го направя“, казва Добрев през смях. Признава, че заниманието й отнема цяла вечност, но е горда, че го е направила със собствените си две ръце. Имотът на Добрев, който се намира в Западен Холивуд, е старинна къща, строена през 1920 г., и именно този чар тя иска да запази и успява.

 

Голяма част от теракота, подовата настилка в банята, камината и фреските по стените са запазени от 1929 г. въпреки основния ремонт на жилището. Тя споделя, че решава да освежи къщата, след като се задържа за толкова дълго време в нея по време на пандемията.

 

„Казвах, че съм живяла по-голямата част от живота си в самолети, защото постоянно пътувам за работа и удоволствие, но пандемията беше първият път, когато бях в дома си за продължителен период от време“, казва тя. Къщата й с 4 спални е разположена на два етажа и приютява голям хол и кухня, както и спалня за гости и стая за филми. Дворът й е кокетно малък, с външен басейн и отворена постройка за отдих и фитнес, пише „България Днес“.

 

Нина споделя, че е бутнала стена на първия етаж, за да направи огромно пространство за кухнята си, в която обожава да готви и да посреща гости. Стилът в нея е вдъхновен от Франция, където българката е живяла няколко години. Кухненските й уредите са винтидж, като най-голямата й гордост е уникална поръчкова печка от Италия. Добрев се придържа към органични и дървени материали за мебелите си. Пред изданието тя споделя, че любима част от спалните помещения са със запазения дървен под от 1920 г., който скърца, защото това й напомня на дома й в България.

2 Коментара

Aаа

преди 2 години

Къде е специалната печка от Италия, че не се вижда в кухнята

Коментирай

1

преди 2 години

На петата снимка се вижда от дясно малка част от бяла печка със златни орнаменти.Това е печката от Италия.Доста скъпа,защото се води антика и наистина почти не може да се намери.Работят като луди и на практика са вечни.Знае какво да търси и купи момичето.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.