Вижте в какъв лукс тъне Асдис Ран (Ледената кралица си купи пентхаус в София)

https://hotarena.net/laifstail/vijte-v-kakav-luks-tane-asdis-ran HotArena.net
Вижте в какъв лукс тъне Асдис Ран (Ледената кралица си купи пентхаус в София)

В лукс тъне Асдис Ран след последното си идване в България.

Бившата футболна съпруга се похвали със своя нов пентахаус. Ледената кралица, както я наричат у нас, сподели снимки на мега жилището с феновете си. Асдис не пропусна да отбележи, че само площта на терасите е 200 кв. м. Според запознати подобен тузарски имот в София би струвал близо милион евро. Исландската Памела Андерсън не разкрива с кого дели огромните квадратни метри, които обяви за свои. Едно е сигурно, Асдис може да си позволи лукс, писа \"България Днес\".

Бившата футболна съпруга неведнъж признава, че за нея България е втори дом. От началото на годината Асдис се е закотвила в родината ни, като си позволи да обиколи всички зимни курорти и дори отбеляза Деня на жената с тукашните си дружки.

Асдис Ран често успява да шашне феновете си с порция разголени снимка, които пуска в мрежата и приковава вниманието с пищните си форми. Исландката нашумя у нас, след като пристигна преди години заедно с бившия нападател на ЦСКА Гардар Гунлаугсон. Тя се превърна в по-голяма знаменитост от мъжа си, с когото по-късно се разведе.

7 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Евала, яка мацка, бачка, купува, тъне в лукс, а повечето българи мрънкат и псуват! Сигурно за същия апартамент на запад 10-рно повече щеше да плати, България е приятна дестинацие за живот, ако си успешен. Но дъщеря ѝ е още по-яка мацка!

Коментирай

??

преди 3 години

Апропо какъв бизнес развива,че нещо не е отразена в регистъра??? Купила .... купил и някой кой го интересува?? Ако е за бизнеса ,с който много хора я свързват жилището не лукс на макс. Но пък всеки си живее живота както сам си поиска. В България е слънчево ,красиво ,СВОБОДИЯ в повече,хубаво е за живеене .....

Коментирай

какво работи "яката" кака?

преди 3 години

?

Коментирай

......па

преди 3 години

сЛободни съчинения по снимка.

Коментирай

Designer

преди 3 години

Голям лукс няма що

Коментирай

Ивон

преди 3 години

Голям лукс,толкова й завидях,че ще се метна от 11 тия етаж! ''Луксозния" татус на ръчицата,в комбинация с паласчената, стотинчарска чанта през кръста, говори за лукса , в който тъне въпросната никаквица!

Коментирай

абе,

преди 3 години

Снимала е дома на някой клиент докато той си търси портфейла за да и плати.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.